| SakuraMiraiEdo a întrebat:

Daca strabunicul meu e de origine rusa, eu sunt pe jumatate rusoaica, sau cum?

20 răspunsuri:
| GreenVoid a răspuns:

Nu.Inseamna ca strabunicul tau e de origine rusa.laughingBunicul/bunica tau/ta e jumate rus/a.

| CugalMariaaaaa a răspuns:

Tu ai sange rua..adica da esti aproape Rusoaica

| UzOm a răspuns:

Doar dacă era tatăl tău rus erai pe jumătate rusoaică. Așa nu ești nici cum.

| Drimmero a răspuns (pentru GreenVoid):

Rusoaica*

| Drimmero a răspuns (pentru GreenVoid):

S-ar putea sa ai si tu gene de rusoaica, dar sa speram ca nu esti adepta comunismului!

| Cartofescu a răspuns (pentru Drimmero):

Ah,romanii nu au fost comunisti, daca apartii unei natiuni, asta nu inseamna ca iti improprietaresti si caracteristicile sale ce tin de regim... dar prostia ta cred ca este ereditara totusi.

| Drimmero a răspuns (pentru Cartofescu):

Plimba ursul, inapoiatule...
E ' grele' cu glumele pe la voi?

| Cartofescu a răspuns (pentru Drimmero):

Mda,ai facut o adevarata gluma "sovietica", felicitari... utilizarea stereotipurilor a cam expirat de prin 1945.

| GreenVoid a răspuns (pentru Drimmero):

Asa e, nu pot sa cred c.am scris "rusa"laughing

| GreenVoid a răspuns (pentru Drimmero):

De unde ai dedus tu asta?laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Cartofescu):

De ce vrei sa imi irosesti vremea?

| MihaelaDart a răspuns:

Ai o particica din rus, cum s-ar spune, daca strabunicul este de pe latura mamei sa zicem si tu la randul tau ai sange rus, chiar daca esti nascuta in Romania.

Si eu sunt in aceiasi strachina, de pe latura mamei, stra-strabunicul era slovac, strabunicul era german si sotia acestuia slovaca (parintii bunicii mele); pe partea tatalui, strabunicii era greci, desi parintii mei sunt nascuti in Romania. Am origini de slovac-german si grec, desi eu tot ma mandresc printre straini de natia mea de ROMAN. Oricum originile mele nu prea imi sunt de folos, nu prea ma ajuta cu nimic in ziua de azi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai cum sa fii pe jumatate rusoiaca, nici pe departe!
Intre tine si strabunicul, mai sunt bunicul si tatal /sau mama ta) deci, tu esti a 3-a generatie si abia daca ai un sfert din sangele rus.

| Alessiaale433 a răspuns:

Tu n-ai cum sa fi rusoaica poti fi numai atunci cand parintii tai sunt rusii

| johnnny123 a răspuns:

Ai doi parinți, patru bunici, opt străbunici.
Deci un străbunic nu îți transmite decât 1/8 din caracteristici.

Oricum, asta nu înseamnă nimic în cazul de față, pentru că genetic vorbind discuția se poartă la nivel de rasă, nu de naționalitate. Dacă străbunicul tău era tot caucazian și nu de altă rasă (de exemplu mongoloid), atunci nu ai ce să observi deosebit în structura ta.

| AjutOameni69 a răspuns:

1/8

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,şi trebuie sa te decizi la care jumatate din tine ai putea renunta, in caz ca rusii si.ar revendica drepturile.

| Robert186 a răspuns:

Asra înseamnă că Tu ești un sfert rusoaicasper să te ajut

| T0T a răspuns (pentru GreenVoid):

Ursoaica vs Leoaica.