| Gianimario69 a întrebat:

Daca sunt cu iubita mea împreună si vad ca apreciaza citate ca daca ii vei fi loiala unui singur barbat iti va arata ce proasta esti, ce pot face? Incerc sa nu ne mai certam dar nu reusesc, de fiecare data trebuie sa aiba motiv de cearta. Avem 2 ani de relatie in care ne certam cred ca in fiecare zi... si mereu ni se strica ziua, ce ar trebui sa fac in momentul asta tinand cont ca o iubesc foarte mult?

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebe sa o lasi in lumea larga, a dat schizofrenia in ea

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Daca apreciaza asa ceva inseamna automat ca asta este si parerea ei. Tu decizi daca continui o relatie in care poti ajunge inselat fiind ca asa considera iubita ta ca trebuie facut, sau iti continui viata separat de ea si iti gasesti pe cineva perfect pentru tine.

| RAY a răspuns:

Astea sunt povestii băiete, nici o femeie nu e loiala unui bărbat, ele fiind hipergame vor alege mereu ceva mai bun

| elemonis a răspuns (pentru RAY):

Buna.
Gresit sunt si barbati si femei fidele, acum ca sunt rari/rare e partea a doua.
Cel mai probabil nu ai intalnit cazuri si de aceea zici asta.
Nu baga pe toata lumea in aceeasi oala. Mereu exista si exceptii indiferent de tema dezbatuta.

| RAY a răspuns (pentru elemonis):

Nu exista femei sincere și serioase

| elemonis a răspuns (pentru RAY):

Ba exista. Nu ai intalnit tu probabil, pentru ca daca ai fi intalnit nu ai fi zis asta.
La fel sunt si baieti sinceri si seriosi.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru elemonis):

N-ai cu cine. Face asa dintotdeauna.

| Violleta2022 a răspuns:

Consider ca-i imatura daca da sens negativ cuvantului "loialitatea", care pentru ea nu inseamna decat ceva rau, cu care nu este de acord, caz in care relatia voastra nu mai face sens, fiindca oricum nu este dispusa sa-ti fie loiala, ca sa nu o crezi proasta.
Din pacate, dragoste cu sila nu se poate face.
Degeaba o iubesti tu, daca ea nu te iubeste si nu vede o relatie serioasa si loiala, cu tine.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu o mai iubi foarte mult. Nu o mai iubi.
Fă-ți doar partea fizică și caută una potrivită.
E clar că asta nu te duce nicăieri, și ar fi în stare să te înșele, sau chiar o face.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca inainte sa iti faci probleme la ce citate da like, ar trebui să pui tu ordine in gânduri si in relație.
Ce iubesti, daca de doi ani stati doar din scandal in scandal? Esti sado?

| Wr3nch a răspuns:

Daca va certati zilnic e clar ca nu va potriviti.

| Lukasssz a răspuns:

Las-o, esti prea bun pentru ea.

| Brizbriz a răspuns:

Consilier matrimonial, si sa nu crezi ca glumesc, altfel o sa va despartiti mai devreme sau mai tarziu, NU CONTEAZA ce sfaturi primesti aici, nu o sa tina... am invatat asta pe, pielea mea

| 1997onur a răspuns:

Toooooooooooxic toxic toxic toxic

Bro iați forneti cu gem și redbul cu pepene roșu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apreciaz-o, admir-o de câte ori simți și ai ocazia; are să conteze mult pentru ea și te va admira la rându-i. Mintea unei femei adună dileme(întrebări ce stau în aer). Unei femei îi răspunzi scurt și concis până i se termină întrebările, da, se va opri ea (fapt în care descărcarea ei printr-un hobby/pasiune nu se exercită). Privind acest aspect, la femei e problema, ele nu mai cântă, nu mai dansează, dar atât timp cât scenariile sunt derulate doar în capul ei, inclusiv ăsta, de a se simți folosită, recomand să rămâi neafectat.

| Grigalin a răspuns:

Să fi loilală înseamnă să fi fidelă unui singur bărbat, nu la mai mulți.
Poate apreciază, că apreciază citatele, doar ca să facă impresie, poate nu gândește așa.
E bine să discutați sincer lucrurile astea și apoi hotărâți dacă puteți rămâne împreună.