Fatuca draga, eu in locul tau as invata mai intai sa scriu corect in limba romana si dupa aia mi-ar sta gandul la baieti.
Eu inca nu am patit sa nu uit.pai uite sfatul meu: gaseste'ti alt iubit.si astfel petrecand timpul cu altul nu cred ca iti va mai sta mintea la fostul. incearca sa te indragostesti din nou, sa'l uiti.sa incerci o noua aventura sper ca te'am ajutat:*
M-as apuca sa citesc, pentru a invata sa scriu
Invata sa scrii apoi poti avea pretentii la un baiat.
Daca esti tu aia din poza, se vede la prima vedere ce iti poate capul
Ca sa uiti cel mai usor pe cineva trebuie sa te indragostesti din nou.gaseste pe altcineva care te poate face fericita.vei observa ca il vei alege mecanic in functie de calitatile lipsa ale fostului prieten.
Ce avetima ma cu fata.Voi in loc sai dati un raspun ii spuneti ca nu stie sa scrie rusine sa va fie jegosilor. Uite cum faci asc pe mine banuiesc ca n-ai chef de nimic incearca sa iesi pe afara sa-ti faci alt prieten, daca nu poti sa-ti faci alt pentru te-as sfatui sa te inpaci cu el,, dar nu ai spus dc te-ai despartit, asa puteam sa-ti dau un raspuns daca mai merita sa te inpaci cu el sau nu, ps. daca tea inselat cu alta nu-i mai da o a 2 sansa nici sa nu te gandesti la asta casi va bate joc de tine inapoi, sper ca ti-am fost de folos
Nu, nu cu altul. Pentru ca o sa il faci sa sufere, ca tu tot nu o sa il uiti pe fostul. Gaseste lucruri interesante de facut, iesi cu prietenii, canta, danseaza, altceva. :*
Geany@da ma, ii spun sa invete si iti spun si tie se vede cine ii ia apararea, la fel scrii si tu
Sunteti jalnici!
Depinde acum care este motivul despartirii. daca ai incredere in el ca nu se va mai repeta acorda-i inca o sansa poate va iesi ceva frumos, daca nu incearca sa cunosti pe altcineva si incet incet ai sa-l uiti:*
anonim_4396 întreabă: