Timpul face parte din viata ta. Priveste inainte. Pe acest pamant, ai o singura viata.
Nu exista o reteta universala draga mea.
La unii mai devreme la altii mai traziu.
Nici repede nu e ok nici foarte tarziu.
Cine stie.
Si daca nu te cere ce? Iubirea nu sta in acte zic eu, voi traiti prezentul, nu viitorul. Nu stai ca sa te ceara, stai ca te simti bine cu el, ca te-o cere sau nu, dar nu se cere omu asa in 3 zile, e bine sa se stea mai mult timp impreuna sa se stie daca se inteleg sau nu.
O sa iti pun si eu o intrebare dar fara sa te superi, de ce sunteti voi femeile asa nerabdatoare sa va maritati?
Unele din prietenele mele s-au cununat cand a venit un bebe ca sa fie si cununati. Pe mine m-a cerut dupa o luna. Dar stiu si relatii in care au stat 5-10 ani si s-au despartit sau care s-au casatorit dupa 2-3 ani. Nu exista o reteta universala. Fiecare e in ritmul lui. Dar cred ca ti-am mai spus... exista mari sanse ca relatiile incepute in adolescenta sa nu se termine cu casatorie.
N-aș mai aștepta, l-aș cere eu. Contează și câți ani aveți, totuși. Eu nu am o relație chiar atât de lungă, dar știm deja că o să ne căsătorim, nu chiar mâine, cândva, dar nu avem îndoieli în privința asta pentru că știm amândoi ce vrem de la viață și comunicăm excelent.
Sunt altii care fac pasul asta abia dupa 10ani de relatie..care e graba. daca stati de 3-4 ani asa.ce ar schimba inelul sau actul ala de casatorie..asteapta in continuare..cand va fi el pregatit sa o faca, o va face.
Eu am relație de 5 ani și nu m-am gândit niciodată la momentul in care el o sa ma ceara. Depinde câți ani aveți și cât de stabile sunt lucrurile. Ți ar plăcea sa te ceara și pe tine cu un inel și sa pui la story "am zis da"? Mi se par tâmpenii astea. Ai răbdare, poate băiatul nici nu se gândește inca
Depinde si cati ani ai ca daca esti de la 14 cu el clar e si el tanar si nu are inca ganduri. dar depinde si felul lui de a gandii. Unchiul meu are aproape 30, e cu prietena lui impreuna de 7 ani si inca nu are de Gand sa o ceara dar nici nu o paraseste sau chestii de adtea. O iubeste dar inca nu e pregatit pentru pasul asta
Mario1996 întreabă: