Mark Twain zicea ca fara femei barbatii ar fi fericiti. apoi putini, putini, din ce in ce mai putini!
Ca sa le completeze, cred. Principiul Yin-Yang. Bine, pe unele le completeaza alte femei... Asta-i viata, nu trebuie sa te superi Sunt destule pe lumea asta. Serios, pentru reproducere. Femeile au (cele mai multe) instinctul matern. Scopul lor initial era sa fie mame, motiv pentru care era nevoie de un barbat prin preajma lor. Intre timp, societatea s-a mai schimbat, acum sunt si femei implinite fara a deveni mame, care 'vaneaza' singure si isi procura hrana. Femeile s-au mai masculinizat (nu neaparat fizic, dar ca trasaturi si nevoi subconstiente), asa ca nevoia de barbati cam scade.
In principiu, nu ai nevoie de nimic. Dar trebuie sa recunosc ca e mai frumos sexul cu un partener decat fara unul, e mai misto sa bei cafeaua si sa citesti ziarul dimineata cand ai masaj la picioare; e mult mai misto sa sa invidieze gagicile pentru ce tip tare te suna si te cauta; si, sa fiu si putin misandrina, am calitati didactice: imi place sa educ!
Ahh si uneori pastilele mele de cap trebuie sa aiba o justificare: BARBATUL. Baietii sunt exclusi din filatelia mea
Poate doar pentru un partener de viata. Pt asta as avea eu nevoie de un barbat. Pt a-ti fi un prieten fff apropiat, pentru a-i oferi afectivitate/a o primi, pentru sex, pentru a face copii si a-i creste impreuna. In rest... femeile din ziua de azi stiu sa-si poarte singurae de grija
Bravo "dulce" rezonez cu tine.
De ce Dumnezeu a facut-o pe Eva din coasta lui Adam?
De ce copii ar avea nevoie de parinti?
Femeile vor barbati care sa le protejeze in caz de orice, pentru. placere si ca sa se laude cu ei in grupurile lor.
Barbatii au nevoie de femei ca sa se simta mai puternici, ca sa aiba pe cine sa-si verse nervii, pentru. dragoste etc. etc. Pricepi tu.