Buna,pari o fata desteapta si frumoasa nu trebuie sa suferi din cauza unui prost daca nu-ti acorda atentie inseamna ca nu te iubeste si daca nu te iubeste inseamna ca iubeste pe altcineva si asta inseamna ca te inseala deci, concluzia este sai dai papucii nesimtitului si sa cauti un baiat care stie sa iubeasca
Mai intai sa discuti cu el sa vezi de ce se comporta asa, si daca nu isi revine, desparte-te de el.
Se va gasi altu` care se te merite.
Bine, acum depinde si cat tii la el.
Ar trebui sa discuti serios cu el, ii spui ce te deranjeaza, si astepti sa vezi daca se schimba. Daca face in continuare asa inseamna ca ii place colega, deci ar fi mai bine sa te desparti de el.
Fugi si tu si discuta cu colegul acela dragut de la clasa de alaturi.
Nu-i acorda nici tu atentie, in o zi, doua maxim o sa te intrebe care-i problema si o sa-i spui. Daca nu-si cere scuze si te trateaza asa cum ar trebui poti sa-i spui linistita fostul iubit.
Asta doar daca tii la el, daca nu mai bine despartete de el cat mai repede.
Gabrielutzu sa-i spui copile matei da nu mie si TPU este pentru intrebare de genu nu ca sa strici tu distractia
Copile,inca o data iti zic lasa prostiile,tu ar trebui sa te juci cu papusile,lasa "ubihtii" pentru cand o sa iti mai vina mintea in capul ala sec,asta nu e distractie,asta e prostie venita dintr-un cap fara minte,probabil ca si educatia ta din familie lasa foarte mult de dorit,parintii te-au cam lasat de izbeliste si asta nu e bine, imi pare rau ca ai avut o asemenea viata. Abia te-ai nascut, nici buletin nu ai si tu si tie iti trebuie "ubhiti".Vai si amar de tine.Si apoi da, din pacate ai dreptate, TPU a devenit ceva unde toate pitzipoancele de 10 ani care se cred si ele nu stiu ce pun asemenea intrebari pe cat de stupide, pe atat de nepotrivite ca si varsta asa cum le pui tu. Sper sa-ti vina mintea la cap pana nu ajungi sa te dai cu capul de pereti din cauza prostiei.
Si apui prin felul cum vorbesti dai dovada de multa lipsa de educatie,probabil ca mama ta si cu tactu te-au lasat de capu tau, nu stiu cat i-a interesat de tine, fii mai atenta cu limbajul pe viitor te rog.
Si apoi,scuza-ma ca-ti zic,da din poza pe care o ai la profil,mare frumusete nu prea ai fi tu,acum nu stiu ce a vazut "ubhitu" ala ta tine,probabil nu vede prea bine,sincer iti zic ca eu nu prea as avea ce vedea. Sfatul meu: Scoate poza, pune altceva, orice. Fara suparare.
Auzi grabriele nici eu nu cred ca arati mai frumos de cat mine si nici nu sti cat ani am imi pare rau ok si am capul pe umeri nu ca tine dai si tu niste sfaturi foarte bune exact si cred ca-s mult mai frumos decat tine si eu am educatie si m-am si tatal meu mi-au dat o educatie ack am o varsta nu varsta de 10 ani si mai bine te-ai gandi si am voie ok poate mamica ta tea inv asa dar inco data copuila sa-i spui matei si sa stii ca am 14 ani
Si stii am 14 anii asa ca retrageti cuv pentru ca eu nu-s copil cu tine credete tu destept vai draga
Hahahahaha,vad ca ti-ai schimbat poza de la profil, uratzico! Cred ca si tie ti-e rusine de cum arati, numa ca nu ai ce face.lasa ca e mai bine asa, cu avataru asta.Te inteleg, copile.Las ca daca cresti poate iti mai revii.Poate.Nu garantez nimic.Si inca ceva.Nu te mai masturba atata! Nu merita!
Auzi frate stii ceva ma doare in cur taranca sa-i spui lu mata aia a ta nu-s moldovanca ca poate bunicata e si nubuna sa-i spui lu tactu pentru ca pe mine nu ma intereseaza ce zici ok poti sa scrii ce vrei pe mine tot in cu ma doare si sa stii ca st mandra ca st frumy pe langa tine prostuleeeee se pare ca de abia te-ai nascut de nu stiu sa te porti copchiluleeeeeeee nebuna handicapat si in toate felurile
Oricum,ia zi: Mai porti Pampers,sau faci singura la olita? Ai scapat de suzeta, sau inca mai sugi? (la suzeta ma refer...).Cu carutul cum stai, mai folosesti sau ceva mai rar? Poti sa mergi singura in picioare?
Ok,ok,am inteles: Olitza iti e inca straina.Nu te grabi, ia-o incet.prima data faci la Pampers,apoi incet-incet o sa ajungi si la ea, trebuie insa sa mai cresti un pic.Dar nu uita! Ceea ce e cel mai important este sa nu mai faci pe tine, ok?
Du-te dracuuu. du-te in salam, du-te in **** ta poponarule daca tot aduci vb inseamna ca esti bebe de vrei la olita, vrei pemparsi ma mir credeam ca ai capu pe umeri dar asta-i viata las cai sa cresti
Deci am inteles.Inca folosestii pampersii, la 14 ani cati ai tu.Nici o problema,se mai intampla, nu iti fa griji, o sa treci si peste asta.Stiu ca esti o mare cacacioasa,si consumi mult material,dar e in regula.
Apropo, mucoaso, ia zi.De ce ti-ai schimbat poza de la profil? Ti-e rusine de cum arati?
Nu nu mi-e rusine draga mi-am pus-o pentru ca vreau eu si trggggggggggg multtttt nu mai da comm ca nm nu te aprecieaza
Adu-ti aminte ce ai scris la primul tau raspuns la comentul meu.Ai zis asa:"Gabrielutzu,sa-i spui copile matei,dar nu mie".Ori iti retragi cuvintele la ce ai zis aici,pentru ca m-ai injurat de mama,ori o sa iti dau comenturi la toate postarile pe care o sa le faci de acum incolo,de o sa te fac sa pleci singura de pe aici, adica pana acum am fost foarte bland cu tine.Tu decizi.Ori, ori.
Sa stii ca si tu mai jignit spunandu-mi mucoasa si copile si cate altele asa ca te rog ca si tu sati retragi jignirile ca nu te crezi tu mare sef pe acici asa ca te rog
Eu sincer mias cere scuze dar nu vreau sa fiu rpoasta ta asa ca ar trebuie ca si tu sati ceri scuze deci sa aud daca nu-mi pasa ce vrei tu sa scrii la toate posturile mele chiar nu-mi pasa
Daca nu vrei sa fii proasta mea, atunci fii proasta altcuiva, daca tu asta preferi.
fijalb întreabă: