| GeorgianaDiaconu a întrebat:

Daca un barbat ma cauta aproape zilnic, venise vorba de niste colegi de la serviciul lui de care am intrebat si mi-a spus sa nu mai intreb, ci sa vin direct acolo ca sa ii vad. Ne tachinam din cauza colegei lui care il place.E gelos dar in acelasi timp rece. Ma place? Diferenta de 10 ani...Voi ce ati face in locul meu? Cum l-ati testa?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Da, de placut te place dar depinde si pentru ce. Unul pe la 30 de ani nu se uita la una de 18 (eleva?) pentru o relatie serioasa. La varsta asta diferenta este mare. Alta era intre 40 si 30. Nu veti avea prea multe in comun, veti avea alte valori, alte preocupari, moduri diferite de a vedea viata.
Probabil ca omul vrea una sau mai multe nopti fierbinti.
Tu faci ce crezi. Chestia asta cu testele nu functioneaza. Va fi numai lapte si miere pana va obtine ce doreste. La 30 de ani stie cum sa ia o femeie, stie cum sa te atinga si te face varza.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Barnat ce fel de condiment mai e si ala? Eu in locul tau l-as testa in pat si daca nu rezista macar 30 de minute ii zic barnate carnate macar de faceai un efort de 20 de min sa ma multumesti asa ca pleaca acasa la mama-ta

| Andreeush a răspuns:

Poate te vede doar ca o prietena. As zice sa ai grija ce faci.

| SilentRain a răspuns:

Eu nu pot sa fiu in locul tau, mie inca imi plac baieti vii, nu bosorogi-zombie
Eu zic sa nu iti bati capul cu asemena specimene