Probabil acesta este felul lui de a fi, plus, se teme de un refuz, încearcă să tatoneze terenul, dar în același timp nu vrea să-ți dea speranțe, pentru că nu se știe cum vor evolua lucrurile între voi.
Subtilitatea, mai ales la început, nu e nici defect, nici ceva suspect. Poți să stai liniștită.
Vorbisem noi mai multe, si mi-a zis ca raman datoare sa il scot la un suc.
S-ar putea sa fie prea timid...era mai usor pentru tine daca zicea ca el trebuie sa te scoata la un suc.
Findca este emotionat si este indragostit cam asa : :X asas baietii of of of sper ca te-am ajutat
Findca este indragostit si emotionat cam asa :X:X:X sper ca te-am ajutat succes8o
Dar are 25 de ani, iar eu sunt mai mica ca el
Ceeee maaa cati ani ai tu ma fetito? cum naiba unu da 25 sa te invite in oras nuuu te duce sa nai incredere in el... e prea suspect! ai grija
Eu am 19.
Eu sunt indragostita de el. oare ma place si el? si nu te gandi la prostii.e un barbat super ok si de incredere, crede-ma, ca stiu ce zic.
Lume tâmpiți fata de cap cu răspunsurile voastre. Auzi la ăla s-au aia, ii se pare suspect. Ba detectivul lui peste, ce întreabă fata și ce zici tu. Răspunsul meu este ca fiecare are modul lui de a aborda o persoană, uite de exemplu așa sunt și eu, nu îmi place să mă bag în seama și sa dau de înțeles anumite chestii, dacă nu observ ca e ceva atractie și din partea ei, măcar din privire. Pana la urma fiecare abordează în felul lui, depinde de tupeu fiecăruia s-au de ce dorește de la persoana respectiva. O zi buna