| Wowhow a întrebat:

Daca unui baiat ii lucesc ochii atuci cand se uita la o fata, ca si cum ar fi foarte fericit, si ii zambeste frumos si sincer, e posibil sa o placa? Mai dati-mi si alte semne ca sa fiu sigura, va rog.Multumesc! happy

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Pupile dilatate, inima bate mai repede, te atinge cand discuta ( pe mana, pe umar etc ), are pozitie deschisa cand discuta cu tine ( adica nu incruciseaza mainile sai nu sta cu picior peste picior ), cand discuta este aplecat spre tine, isi umezeste mai des buzele etc.

| Wowhow explică (pentru evenso):

Mersi mult! :*

| rody5 a răspuns (pentru evenso):

Ii lucesc ochii, are pupilele dilatate, isi umezeste buzelelaughing e clar ca e lupul!laughing) fugi ca vrea sa te manance!

12 răspunsuri:
| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

◕ Pupilele dilatate, exprima un semn de dopamina, adica un hormon al fericirii.

◕ Nimic nu e sigur, dar din moment ce i sclipesc ochii inseamna ca ceva i place.

| Wowhow explică (pentru EstiFericitaSauTrista):

Mersi de raspuns.La fel m-am gandit si eu, sa ma uit la pupile.Lumina nu poate fi cauza, asa cum se tot zice pe aici, pentru ca eram in semi-intuneric. happy Deci exclus. M-am gandit ca poate ii place doar ceea ce vede, cum arat.Tocmai de-aia am si cerut alte semne. happy

| greenmoon a răspuns:

Soarele ţine cu el, iar vecina cocoşată de la trei n-are cum să nu-ţi stârnească zâmbetul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca se scarpina la nas inseamna ca este entuziasmat ca e in prezenta acelei persoane.

| NeneaGogu a răspuns:

Vrei sa-ti zic ceva de dulce ca sa-ti luceasca ochii? de ce folosesti aceeasi intrebare la 2 categorii?

| Wowhow explică (pentru NeneaGogu):

Pentru ca aprtine de 2 categorii, de-aia. Poate tine atat de dragoste, cat si de relatii.

| Stoica_Cristian_1968 a răspuns:

Era vreun neon aprins in zona? :-)

| Gigi-Laurentiu_Togoe_1967 a răspuns:

Depinde de gesturile care le face cu tine.