Ti-am raspuns la intrebarea anterioara si ti-am spus ca nu este nici o problema, asa ca n-are de ce sa fie nici pacat. Ti-am spus si gradul de rudenie, asa ca va puteti chiar si casatori, atat civil, cat si religios.
Sunteti siguri? ...va rog frumos seriozitate
Da,si stii ceva? Unii preoti sunt niste tarfe (sorry de expresie) care doar incearca se te frece de bani, desigur, nu toti, mai sunt unii cu capul pe umeri
Bineinteles ca sunt sigur si sunt foarte serios, nu-mi permit sa glumesc la intrebari serioase.
Am fost jurist si cunosc bine problema.
Multumesc tare mult.m-ati ajutat foarte mult.am cateva luni de cand incerc sa aflu. sper sa fie asa.
Mii de mulțumiri ☺☺
Am vazut-o si pe asta pe aici! Cineva care sa se indoiasca de ce spune Ioandelasal. Biancaioanei, Ioandelasal e unul din cei mai bine documentati si cei mai seriosi useri de aici, in ce iti spune el, poti avea deplina incredere. Stie ce spune si pentru multi e de un mare folos raspunsurile lui.
Ok mulțumesc mult ....preotul imi spunea ca nu am voie ca e pacat si nu spun ca nu am incredere.dar vreau sa stiu sigur sigur...
Pai imi e cam frica pentru ca parintele din sat imi spune ca e pacat si nici nu imi explica bine
Roxytza întreabă:
davidandrei777 întreabă: