anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca vreau sa divortez la notar, am nevoie de programare?
Am nevoie de răspuns cat de repede se sa poate.

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

Da. Trebuie discutat, trebuie completata o cerere, achitate niste taxe, stabilit de comun acord termenul de cel putin 30 de zile.
La starea civila ai depus actele cu 10 zile inainte, nu?
Nu ti se pare o chestie normala sa te programezi in prealabil? Poate e aglomerat sau sunt n acte programate in ziua aceea. Dupa, va plangeti ca sunteti lasati sa asteptati.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In principiu n-ai nevoie de programare, in cel mai rau caz va trebui sa astepti putin, daca notarul are clienti inaintea ta.
Va trebui sa mergeti ambii soti la notar, pentru a semna cererea de divort, a depune actele necesare si a plati taxele. Dupa aceasta, de comun acord cu voi, notarul va fixa un termen de cel putin 30 de zile. La termenul fixat, daca nu v-ati razgandit, notarul va da o incheiere de desfacere a casatoriei.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna happy
Te duci la notar si ii comunci ca in data cutare. tu si sotul tau vreti sa divortati!
Doar el hotaraste daca este ocupat ori daca iti trebuie programare!
O zi buna : )

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Depinde de notar. La mine in oras nu se merge cu programare dar am auzit ca in Bucuresti, anumiti notari practica asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nici nu te-ai maritat si vrei sa divortezi?
Sau tu pui intrebari dinainte, sa se intample ceva?

Daca in 2014 aveai 14 ani si voiai sa intrii la Liceul spiru haret, acum trebuie sa ai 16 ani, nu?