| BlancaFantasma a întrebat:

Daca vreau sa tin regim(nu exagerat) care sunt alimentele care trebuie sa le evit? pot sa mananc lactate?(iaurt dulce, lapte etc.). am o "problema" la buze mi se usuca excesiv in fiecare zi de 2 ani si dermatologii mi-au zis ca ar fi indicat sa tin regim. funda

4 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Daca ti regim pentru slabire atunci evita carbohidratii ca pastele fainoase, si dulciurile, ciocolata prajiturile si zaharurile insa nu drastic adica poti sa mananci o cioco odata la saptamana sau jumate de cioco. Lactatele sunt bune, dar sa nu le amesteci cu altceva, adica biscuiti, gris etc etc. Sa dai pe buze cu, crema de galbenele si sa nu dai cu limbutza pe ele ca se usuca si mai tare, si sa bei multa apa ca buzelor le trebuie hidratare (atentie nu multa apa, adica 2 sau 2.5 l dar nu neaparat )winking

| Anastasia4u a răspuns:

Pai eu iti recomand regimul acesta:
Ce poti manca:
Legume
Lactate
Fructe
Oua(dar foarte putin)
Mancaruri calde de casa
Ce nu poti manca:
Cartofi prajiti
Cipsuri
Fast-food
Dulciuri
Mezeluri multe
Paste
ketchup
Sper ca te-am ajutat! Funda?

| KaterinaPetrova a răspuns:

Poti sa manaci lactate. insa evita grasimile animale, prajelile, fast food-ul si dulciurile excesive.simplu ca buna ziuahappy o inghetata pe zi mergewinking manaca fructe, legume.tot ce este proaspat. trebuie sa ai 3 mese pe zi. dimineata la pranz si seara la 6. eu dupa 6 nu mai mananc. am slabit aproape10 kg. bafta

| Nymphetamine a răspuns:

Ai gresit categoria. happy