anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca wiliam levy e casatorit si are si copil?

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auzi, cica au infiat un copil? da pe asta unde ai mai auzit-o? William nu este casatorit, dar are doi copii cu Elizabeth Gutierrez, un baietel de 4 ani Christopher Alexander, si o fetita Kailey, pe 6 septembrie a facut 7 luni. In schimb sunt logoditi, dar se pare ca William nu prea vrea sa se casatoreasca... cea care isi doreste fff mult este Elizabeth, numai ca nu prea ii iese...jeje

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care e problema daca e casatorit si are copil?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este casatorit, dar are 2 copii cu elisabet gutierrez, un baiat de 4 ani si o fetita mai mica de un an

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este inurat din cate stiu eu, dar are 2 cpoiii foarete frumosiii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cati ani are

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

William levy are 2 copii cu elizabeth gutierrez

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Elizabeth este mama mea si m-a parasit cand aram mica...si william nu este tatal meu...ci altcineva dar nu stiu sigur cinesad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce vei faaaaaaaaa sa faca?

| damini a răspuns:

Wiliam levy este casatorit sotia lui este elizabeth gutierrez si au doi copii impreuna o fetita si un baiat. toti patru fac o familie fericita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu cine e casatorit

| alexa6808 a răspuns:

Da este casatorit si are si copii.Sotia sa este este foarte frumoasa si a jucat un rol in telenovela Acoralada, erav sora actorului Will.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wiliam Levy este casatorit si de asemenea are doi copii foarte frumosi si o familie foarte unita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar,fi nasol daca ar avea, un copil pentru ca tare s-ar potrivi cu Maita peroni

| dany3la a răspuns:

William Levy nu este casatorit dar se va casatorii anul acesta cu Elizabeth Gutierrez, cu care are 2 copii(un baiat de vreo 5-6 ani si o fetita de 1 an). funditahappy:*

| dany3la a răspuns:

William Levy nu este casatorit (inca) cu Elizabeth Gutierrez dar se vor casatorii anul acesta(2011) si au impreuna 2 copii(un baiat de vreo 6 ani si o fetita de 1 an). fundita:*

Întrebări similare