Cu multa placere! Tocmai de asta! Bebelusul sa poarte numele tatalui sau al bunicului, celalalt sa poarte un nume de mare sfant care se sarbatoreste in luna care se va naste bebelusul! Fie ca bebelusul vostru sa se nasca sanatos, frumos si puternic! Sa va traiasca baietelul, sa creasca sanatos si puternic si sa va bucurati de el! Doamne-ajuta! Complimentele mele sotiei dumneavoastra cu sanatate!
Te sfatuiesc sa pui doar 1 singur nume, ca sa se evite orice incurcaturi sau complicatii legale, postale sau de alta natura.
Toti din familia mea au cate 2 nume...Si eu ma mai numesc Mihai.
Savas,un nume turcesc ce reprezinta, in traducere, lumea in care traim. Ceva ce el trebuie sa castige in viata. Ceva ce pe el nu trebuie sa il caracterizeze. Numele sa fie unul ironic in caz de are un suflet de aur! Sanatate!
Se va naste pe la sfarsitul lunii mai.Numele de familie este cel de la nickname-ul meu.
Lupulescu Ioan Constantin sau Lupulescu Cristian Constantin? Cred ca sunt potrivite, dar poti sa alegi pe care va place, care va suna cel mai bine? Ce parerea veti?
Al 2-ea cred, ca sa fie ca al meu Merci pentru sfaturi.Ca tot sunt Sf. Imparati Constantin si Elena pe 21 mai...
Sanatate! Numai bine!
Cu multa placere! Tocmai de asta! Bebelusul sa poarte numele tatalui sau al bunicului, celalalt sa poarte un nume de mare sfant care se sarbatoreste in luna care se va naste bebelusul! Fie ca bebelusul vostru sa se nasca sanatos, frumos si puternic! Sa va traiasca baietelul, sa creasca sanatos si puternic si sa va bucurati de el! Doamne-ajuta! Complimentele mele sotiei dumneavoastra cu sanatate!
Nu ma pricep la alesul numelor... dar mie personal mi-ar placea sa am un singur prenume. Nu imi place la scoala cand ma striga profesorii pe prenumele pe care nu-l folosesc, ma simt de parca nu vorbesc cu mine.
Matei e un nume foarte frumos si mai original.
As opta pentru prima varianta, se potriveste foarte bine si cu numele de familie in fata, si la sfarsit.
Consider ca voi trebuie sa alegeti numele baiatului.
Nu conteaza parerea celorlaltii, in cazul acesta.
Bilbo, Frodo, Sam, Orlando, Legolas, Aragon.
Andreas Mathias, Johann, Hans, Helmut, Friedrich, Adolf, Benito, Karl.
Scuze,dar parca ai dat nume de personaje din mitologie...
Astea nu sunt nume crestine ca sa poata fi botezat bebelusul!