Dati-mi un punct si invartesc pamantul-spunea de mult un fizician! Daca nu ne spui ce ai frigider(materia prima), atunci iti recomandam sa rasfoiesti carti de bucate!
Salut! Ce zici de niste cartofi la cuptor cu afumatura peste care pui parmezan cand sunt gata si la desert o tarta de visine:''- 6 oua
- 1 + ½ cana zahar
- 6 linguri apa rece
- 6 linguri ulei
- 1 + ½ cana faina
- un praf sare
- esente
Ouale se separa. Albusurile se bat bine cu zaharul turnat cate putin, apoi se adauga galbenusurile unul cate unul. Se adauga apa, uleiul si faina, turnata tot putin cate putin, in ploaie. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina, apoi se toarna aluatul.
Visinele se scobesc de sambure, se amesteca cu zahar tos si se pun la scurs intr-o strecuratoare. Dupa ce aluatul este bine batut si turnat in tava, fructele se tavalesc prin faina si se aseaza pe aluat.
Tarta se da la cuptor la foc mediu. Dupa ce este coapta, se presara deasupra zahar pudra.
Tarta poate fi facuta cu orice alt fel de fructe.''
Heeeiii.
Felul principal: Supă cremă de cartofi
Felul 2: O ruladă de pui sau friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti
Desert : pandişpan cu cacao, pişcoturi
Cheers. Pişcoţica!