Pai
Depinde de ce mama ai
Daca ai o mama mai practica i-ai putea cumpara :
-O geanta
-Un Pullover
-Un ceas
-Niste Manusi
-O gecuta
-O carte
Este in functie si de bugetul tau
Daca mama ta este mai sofisticata ii poti lua
-O bratara
-Un ruj
-Un lantisor
-O oja
-O pereche de pantofi
Etc.Te pup si sper ca ti-am fost de ajutor.
Sper sa gasesti cadoul ideeal pentru mamica ta
...o perna in forma de inima pe care sa scrie, te iubesc mama,.am mai vazut la magazine!
Ia'i ceva ce ii place mult mamei tale
Uite.mama adora parfumurile.eu i'am luat si e supermegaultra incantata. Si i'ai si un buchet de flori
Ai putea sa ii iei niste trandafiri rosii, sau o cutie de bomboane si o sticla de vin daca ii place, de asemenea ii poti darui flori culese de tine, orice i-ai darui ea va aprecia pentru ca stie ca te stradui si faci asta pentru ca o iubeti foarte mult.
Pai i-ai putea cumpara un buchet cu flori sau un ghiveci cu flori.Pe langa flori ai putea scrie si o felicitare iar daca vrei ii poti compune chiar si o poezie.
In caz ca nu ai atatia bani pentru a lua un buchet de flori frumoase, mama ta sigur se va bucura extrem de mult si un mic firicel de ghiocel; pentru ca pentru orice mama, gestul conteaza cel mai multcrede-ma.stiu...
Nu trebuie sa ii cumperi neaparat un cadou :0
incearca sai ii faci tu ceva, poate un desen, un martisor, asa sunt sigura ca il va aprecia mai mult >
Un portofel, o geanta, o floare in ghiveci, o pereche de cercei, o bratara, un ceas, o trusa de machiaj(doar daca foloseste), un set de manichiura,, daca lucreaza la birou inrameaza o fotografie de-a voastra, o cana/ceasca personalizata, o carte, o programare la manichiura/pedichiura/coafor...
Sunt destule optiuni trebuie doar sa alegi ce e potrivit pentru mama ta
Ii poti da ceva facut de tine(o felicitare sau o cana de cafea personalizata sau ceva de acest gen). Cred ca va apreciatmai mult decat un lucru cumparat.Bafta
Pai, incearca sa-i confectionezi chiar tu ceva(o felcitare, de exemplu). O alta idee buna, daca ai putin talent artistic si ceva banuti ar fi sa cumperi un pachet de FIMO(este un material special, ca o plastilina, care se intareste la cuptor) si sa-i modelezi o mica bijuterie(pandantiv, cercei, etc.) Sunt sigura ca vei face impresie buna. Daca nu, cumparai ceva simbolic, sau un accesoriu(cum ar fi o esarfa/sal, un lantisor,) ceva nu foarte scump, dar de efect.
Succes
Ai putea sa ii faci un cadou personalizat. O poza cu mama ta sau chiar cu poza ta pe cana sau chiar un breloc.
-un buchet de flori frumos
-o bratara
-o bluza sau ceva de imbracaminte
-un obiect de decor
-o crema sau un parfum
-sa personalzezi ceva
-o poezie( daca vrei iti compun eu una pentru ca ma pricep f bine )
-o felicitare sunt foarte dragute cu sclipici pentru ziua mamei
-o rama foto
-o esarfa
-o oja
-o geanta
eu cam atat stiu :* e ceva cere`mi id`ul prin msj
Eu,in locul tau as lua o foaie A3 si as lipi cateva poze preferate ale ei! o sa mearga!(o sa o sensibilizeze )
Uite am eu o idee1 sa faci dintr-o sticla sa o tai in forma unui cosule 2cand ai terminat sa bagi o bucata de plastelina facuta mingiuta in el 3 sa ei niste sarma sa tai si sa faci caun creon una 4 sa o invelesti in hartie colorata verde 5 sa faci niste bobite din hartie creponata si sa lipesti pe sarma numa inainte sarma trebuie sa o indoi 6 sa fac din hartie alba 3 ghiocei si pe fiecare dintre sarma sa o lipesti si atat e foarte simplu o sa iti iasa superrrrrrrrrrrrr
In ultimul timp se folosesc felicitari trimise prin intermediul online. Aici gasesti o felicitare http://lectii-photoshop.com/......-8-martie/ pe care o poti personaliza online in acel site.
Aici poti gasi texte cu ocazia data felicit.eu
La urma urmei felicitarea data o poti scoate la printer si cadona!
Deci poti sa ii cumperi multe lucruri dar sa fie ceva din inma ta nu idei de la alti asa mama ta o sa aprecietze faptul ca are ceva daruit din inima ta daca asta nu tea convins at sa cumpei o perna in forma de inimioara cu poza ta dar daca ai cu coi doi at poti sa o pui pe aia asta nu contraza daca mama ta este practie etc. sper sa iti fiu de ajutor
Eu stiu care ar fi cel mai bun cadou: sa-i arati mamei tale ca o iubesti. Pentru ca cadourile le va uita repede