| motherfucker9 a întrebat:

Dati-mi va rog cateva argumente pro adoptiei

Răspuns Câştigător
| Andreea19Alina a răspuns:

Este frumos sa adopti un copil si sa il primesti in familia ta fara a tine cont ca nu este nici o legatura de sange,ca ii oferi dragostea unui copil care a fost abandonat de parintii lui biologici din diferite cauze,si trebuie sa te gandesti ca acel copil fara tine nu ar avea nici un viitor,ar fi agresat in centru de alti copii, sau nu ar avea mancari si haine si nici nu ar avea cui sa spuna cuvintele,, mama,, sau,, tata,, ...trebuie sa te gandestu ca acel copil iti va fi recunoscator pentru ca nu ai fost indiferent la soarta lui.dar daca vrei cu adevarat sa adopti un copil nu cred ca ai nevoie de motive multe, ar trebui doar sa intri intr.un centru si sa privesti copii d acolo atat de neajutorati si atunci ti.ai da seama care este scopul tau...eu asa cred.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai este o alta varianta.Altii aleg avortul daca nu vor copilul, dar asa macar copilul poate sa aiba o viata normala.

| Okami23 a răspuns:

Poti sa iei un copil mai mare ca varsta
il ajuti sa aiba o viata mai buna
dupa 18 ani, nu il dai afara cum se intampla in centre
ii oferi o casa, dragoste si siguranta

| Rooksee a răspuns:

Vei ajuta un copil sa aiba un viitor sau macar sa aiba o perioada din viata foarte frumoasa alatturi de niste parinti.
Daca vei avea un copil cuminte te va inveselii.

| Giada a răspuns:

Poti ajuta un copil sa aiba o viata normala, o familie(mai bine zis)
Si facand asta te vei simti si tu mai....mai altfel, nu stiu cum sa-ti descriu sentimentul (intelegi tu la ce ma refer)winking Vei simti ca ai ajutat pe cineva, care iti va fi recunoscator toata viata. happy

| CynthiaElizabeth a răspuns:

Cand ajuti pe cineva, te simti mult mai implinit.
Si, mai ales cand ajuti un copil, ii oferi o viata mai buna. Ai grija de el, ii oferi mancare, o carte, educatie, sprijin, iubire, fericire... este ceva foarte important! Fiecare om merita sa aiba parte de o familie "normala" dar din pacate viata nu e asa, mai ales in Romania (o spun din propria experienta).
Cred ca sa fii bun si sa ajuti pe cineva, este un lucru nemaipomenit.
Si in plus, cum poti sa rezisti cand vezi un copil sarac plangand, ca nu are o viata buna, chiar daca o merita?
Eu numai cand ma uit la o publicitate la Tv cu copii cu soarta grea, ma emotionez aproape pana la lacrimi, apoi sa vad cu ochii mei.