Pai ati putea vorbi despre ce mai e nou. despre ce va place. dar in primul rand sa fii tu insati. Dspre faza cu sarutul. Pote nu o sa ''vrea'' nici el de la prima intalnire [ asta daca nu e prea inraznet :* ], dar daca totusi se intampla ai putea sa.i zici dinainte dar sa bagi asa subiectul pe furis sa zic iar pe urma schimbi usor subiectul. dica asta as face eu. ca sa nu il respingi tu atunci cand el o sa se apropie de tine si o sa vrea sa te sarute. ca sa se simta usor stanjenit ceva gen;; ohh nu ma place '' sau ceva de genul. o sa creada poate altceva. Daca l.as cunoaste pe tip poate ti.as da un raspuns concret si poate si perfect. Sper ca ti.am fost de ajutor :*
Lasa totul sa vina de la sine, altfel nu o sa aiba nici un farmec intalnirea voastra. Nu toate lucrurile trebuie programate dinainte... Trebuie sa fii tu insuti si sa spui ce o sa-ti vina pe moment nu planui dinainte asta. Eu cel putin cam asa am procedat la intalnirile cu fetele pe care le-am avut si pot sa spun ca lucrurile au decurs foarte bine. Nu te speria o sa fie bine, iar la faza cu sarutul, hmmmm... pai daca o sa simti nevoia sa-l saruti atunci nu ezita, daca nu spune-i sa o lase mai moale pentru inceput.
Pai daca inca nu vrei sa faci french kiss atunci nu deschide gura tare si sarutal tot normal,el o sa isi dea seama ca nu vrei sau ca nu esti pregatita dar nu incerca sa il eviti cu french kiss ca majoritatea baietilor asta vor si poate afecta relatia voastra,depinde de el.Iar despre ce sa vorbiti, intreaba-l cat de mult de iubeste, zii cat de mult tii la el, intreaba-l ce lucruri ar afecta relatia voastra etc.
fundita??
Paaaaai.:* cand vezi ca se apropie de tine deschide un subiect de vb sau indeparteaza`te incet de el.Isi va da seama! Daca nu. poti chiar sa ii spui daca ai curaj ca nu vrei sa mergi prea departe de la prima intalnire. acum cu subiectele de vorba.m-ao cam bagat in ceatsa cand ai zis ca deja stiti unul despre altul.insa cu toate astea trebuie sa mai fii ramas ceva de discutat asa.ca pentr >> prima intalnire