| Daria163 a întrebat:

Dau funda! Deci. O colega care imi este si vecina se tot autoinvita la mine acasa.Imi zice tongueot sa vin pe la tine sa ne facem temele?
Si ea nu vine sa ne facem temele vine sa sara prin paturi sa ne jucam baba oarba in casa si nu o suport.Plus ca nu invata, e rea la inima si nu pot sa scap de ea.Am incercat sa ii spun ca plec undeva si ca am treaba si dupa aia isi planifica sa vina la mine in alta zi inclusiv lunea.Va rog ajutoor!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga-i in fata un " Nu am chef de tine. ", sa vezi ce se satura in secunda doiwinking.

6 răspunsuri:
| Maka991 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-i spui in fata, chiar daca se supara. Ii va trecehappy

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Ai dea face cu face cu o lipitoare. Spune-i ca parintilor tai nu le convine sa tot vina la tine, chestii d'astea ca ii deranjeaza sau spune-i direct ca nu-ti place tie sa tot vina, ca ai vrea sa stai linistita.

| alexpr2000 a răspuns:

Poti sa ii zici ca nu mai o suporti ia sigur va intelege fiind pritena Ta big grin

| natalia_7677 a răspuns:

Un sfat sincer IGNOR-O sau spune-i in fata ca nu o suporti

| AndraNicoleta a răspuns:

Buna,

Cel mai normal ar fi sa-i spui adevarul. Ca te deranjeaza ca ea de fapt nu vine sa faceti temele si ca tu chiar vrei sa inveti si ti-e mai usor fara ea.

Daca ti-e greu sa-i spui asta, poti spune ca nu te mai lasa parintii cu copii in casa si cu asta basta.

Bafta!

| ღჩօოჩօղყƙღ a răspuns:

Spune-i ca nu poti ca ai de lucru mai ales acum trebuie sa o ajuti pe mama ta la prajituri si la curatenie si daca va veni sa se joace va strica curatenia.
Alta data spune ca esti la bunici, cu prietenele si daca continui asa un pic de vreme atunci sigur nu va mai incepe
Funda?