| ZuzuliinaEDjAndra a întrebat:

Dau funda.Imi este foarte dor de iubitul meu. E primul om pentru care am avut fluturi in stomac si de fiecare data cand ma gandesc la el ma doare burta.Nu stiu ce sa fac ca sa nu ma mai gandesc cla el. Voi ati trecut prin asa ceva? Ce ati facut ca sa treaca timpul mai usord?

8 răspunsuri:
| geaninadiana a răspuns:

Ce s-a intamplat cu el? daca s-a despartit de tine sau asa ceva incearca sa te impaci cu el. daca "nu mai e" gasesteti altul desi stiu ca nu iti e usor

| xbeibex a răspuns:

Pei daca tot te gandesti la el happy nu va fi chiar atat de usor si trebuie sa fii curajoasa, ambitioasa ca sa uiti si sa treci peste asta si sa te gandesti ca "si ce daca l-am iubit, lasa ca imi trece" happy.Hey atunci cand ii ziceai unei prietene cand suferea "capu sus fata, nu e sfarsitul lumii, l-ai iubit, te-a dezamagit, dar nu-ti face griji ca fiecare sut in cur e un pas inainte si o lectie de viata".

Fundita big grin?

| CrazyTeenager a răspuns:

Te doare burta mereu cand te gandesti la el?
Du-te si la baie totusi, rezolva chestiunea si vezi pe urma, sigur te vei simti mai bine, te vei elibera.
Daca mereu cand iti aduci aminte de el, iti vine chestiunea, inseamna ca amintirea lui, e un laxativ perfect.

| gummy72 a răspuns:

Cautati alt baiat care sa il placi si daca nu gasesti incerca sa te duci sa faci un sport

| robinho33 a răspuns:

Looollll frate voi chiar nu va dati seama ca baiatul asta nu e mortlaughing))e plecat in alta tara sau ea e plecata in alta tara...hei andra stiu cum e eu sunt plecat in Italia de aproape o lune si imi e foarte dor de prietena mea. si e prima fata pe care am iubit-o si o iubesc in continuare adevarat.cu celelalte a fost asa nu stiu o aventura.nu stiu daca vrei sa vb in privat lasa un mesaj sau cerere de prietenie si vb:*:*

| Nana18 a răspuns:

In primul rind trebuie sa-ti gasesti o ocupatie care iti pace.Stai mai mult cu prieteni si fa-ti cunostinta cu alte compani poate un baiat o sa te placa si sa te intilnesti cu el poate asa o sa-ti iasa din cap.La mine a mers dar totusi cind il vad parca trece prin mine ceva.Numaica eu imi spun tu nu mai esti al meu eu deja sunt cu altul care ii iubesc si ma iubeste.

| AnnaAbba a răspuns:

Pai ca sa iti treaca gaseste un alt baiat mai dragut ca el.

| ZuzuliinaEDjAndra explică:

Hei multumesc mult pentru sfaturi, doar ca el nu e mort si nici nu ne-am despartit.Doar ca eu sunt impruena cu el de cand am fost in tabara si de atunci nu l-am mai vazut si mi-e foarte dor de el.