Daca doreste sa fie cu tine, in ciuda faptului ca s-a razgandit la inceput, o mai poate face inc-o data, daca el considera ca simte ceva pentru tine, sau ca ar avea o dorinta in care tu ai fi inclusa.
Poate te-a jucat, si tu ai cazut in plasa, te-ai lasat dusa de "aroma" lui.
Ar trebui sa-i respecti relatia, fie ca tu consideri ca nu se poate numi asa ( dar, poate te inseli? Caci, cate stii tu? ). Dar, sa ii respecti si prietena, chit ca exista posibilitatea ca el sa nu o prea faca. Tie ti-ar conveni ca cineva sa-ti sarute partenerul, persoana cu care esti intr-o relatie, doar fiindca acea o a 3-a roata considera ca ii poate da/arata/oferi mai multe?
Ce mai este de facut? Ii arati in continuare ca-l placi, prin comportament ( dar nu exagerezi! ), atitudine si sa-ti impui, la un momentdat, sa "nu alergi dupa caruta care nu te asteapta ".
Poate el te pune la incercare dorind sa se convinga ca intr-adevar il iubesti si ai sentimente pentru el.Te neglijeaza intentionat poate sa te puna pe "jar" putin.Din cand in cand mai pune si "benzina" pe focul tau de la inimioara sarutandu-te si apoi iar te lasa sa fierbi in suc propriu.Interesant ar fi sa stii daca te place si el.Acele sarutari poate nu vin din suflet.Motiv pentru care pune-l la incercare prin a incepe sa flirtezi si tu cu unul dintre colegi, astfel incat sa te vada si el ce faci. Daca tine la tine cu siguranta va fi gelos si il va interesa, daca este totusi indiferent inseamna ca nu simte nimic pentru tine.Succes!
It multumesc pentru raspuns.Asa ziceam si eu k face asta. Nu este indiferent.SI eu cred ca acel sarut chiar a venit din suflet deoarece el are 16 ani dar parca avea emotii si chiar am simtit ca ma iubeste.Era foarte atasat de mine chiar daca nu ne cun de mult timp
Poate nu are nimic serios cu fata respectiva, dar nici tu nu ocupi vreun loc mai important, dovada faptul ca s-a razgandit. Singurul motiv pentru care mai vorbiti din cand in cand este ca stie ca o sa ii raspunzi. Cat despre partea cu amabilitatea fata de tine atunci cand v-ati sarutat... nu te supara dar esti un pic naiva sa crezi ca poti sa raportezi totul la momentul respectiv.
Sper ca te-am ajutat, bafta in continuare.
Gandeste-te ca daca te vroia pe tine,statea cu tine nu cu fata aceea. Vorbeste cu el si spune-i ca iti place de el,vezi ce zice si lasa-l sa decida. Daca nu te alege pe tine, stai linistita, o sa gasesti unu mai bun
Nu te baga nu are rost,,, baietii care au deja o prietena si incearca ceva cu alta fata dar totusi nu vor sa renunte la prietena lor, cauta doar o aventura si atat tot.nu te complica si uita+l pentru ca vei suferii enorm ti+o spun din propria experienta
Poti sa-i spui despre sentimentele tale...dar odata ce nu are de gind sa vorbeasca ca prietena lui nu poti sa te pui intre ei. respectate intai tu si apoi te vor respecta altii
Effy35 întreabă: