Citesc cu tristete si imi raspund singura la intrebarea: de ce asa rezultate la bac? Scuza-ma ca-ti spun dar trebuie sa mai inveti si un pic de ortografie, inainte de toate! Iar ca sa-ti raspund la intrebare... iubirea nu e un joc in care esti sau nu bagata in seama, iubirea nu e decat pentru doi:iubesti si esti iubita!
Nu am prea inteles mare lucru din ce ai povestit tu, dar ma rog.
Ideea e ca tipul e un mare nesimtit.
Lui nu ii pasa de tine.Lui ii pasa de tipa aia.Deeeci, mai bine l-ai lasa in pace, daca el te respinge, lasa-l.Sunt multi baieti pe Terra, o sa gasesti si tu unul care sa te aprecieze si sa te respecte.
Succes.
Incearca sa-l uiti e pentru bine tau.nu prea ai sanse dar nici nu incerca sa te razbuni pe el
Buna,stii vorba aia ''indiferenta e cea mai buna'' dar si ''indiferenta ta raneste sufletul altora''. Daca te iubeste,se va intoarce la tine,va continua sa incerce, dar daca intr-adevar te iubeste, se va intoarce la tine.Mi se pare normal sa ramana sentimente dupa o relatie de 3 ani, dar.totusi odata ce s-a despartit de ea si a fost cu tine, sentimentele au mai scazut in intensitate.Cunosc sentimentul acela de tristete,sa incerci sa il uiti pe fostul cu un alt baiat,nu va da roade,si chiar daca va da,roadele vor fi pe moment. Daca intr'adevar simti ca el tine la tine,lupta pentru ce e al tau,daca sentimentul e de nesiguranta ar fi bine sa renunta, pentru ca iti vei face rau singura. Sper ca te-am ajutat cu ceva, macar ca ti-am mai ridicat moralul.Te pup.
Nu cred ca ai mai putea sa lupti pentru el...deoarece el tia sp odata sal lesi in pace inseamna ca el nu tinea la tine...parerea mea este ca nu trebuie sa suferi din cauza lui. dupa un timp iti vei gasi jumatatea care te va respecta si va tine mai mult la tine :*