| Trandafirii a întrebat:

Dau funda si vot! deci acum sunt in clasa a 5 a si in clasa a 4 a m am mutat de la scoala si acolo mi-am facut 2 prietene gemene care ne intelegeam si vorbeam cu ele asa cat de cat, si apoi m-am mutatde la scoala aia inapoi, pentru ca doamna invatatoare era cu capu' si din vara asta am inceput sa vorbim noi 3 pe Viber si facebook, asa si de atunci speram sa ne intalnim (mai mult eu ) si s-ar putea sa ne inalnim sambata asta care vine la o pizza, si azi am vorbit cu ele pe facebook si una din ele a spus ca nu putem fi bff-uri sau,, surori" ci doar amice, si ele niciodata nu barfesc pe nimeni, etc. si mentionez ca ele au o colega care se inteleg foarte foarte bine din clasa la ele si ele 3 sunt bff-uri (best friend forever ) si eu mereu le dau like la fiecare postare si poza de pe facebook si le comentez frumos, iar ele nu imi pun comentarii si imi mai dau like cateodata, si colegei lor ii dau like mereu si comenteaza gen,, frumoaso frumoaso, frumoasa mea" asa si ce sa le fac sa fim si noi 3 prietene foarte foarte bune? funda!

Răspuns Câştigător
| OchisorVisator a răspuns:

Adevarul este ca nu poti baga o prietenie pe gat. Daca nu vor sa fiti prietene, eu zic ca e mai bine sa continui sa fi draguta cu ele, dar fara insisti, sa le mai dai si lor pace, fiindca altfel te vor considera enervanta si poate te vor evita complet.
Alt adevar e ca nu va treziti asa, intr-o zi, si BUM, sundeti bff. Prietenia se castiga in timp: inainte ati fost straine, apoi v-ati cunoscut (bla, bla, bla) si pana la urma ati devenit amice. Eu cred ca daca continui sa fi draguta si mai faceti din cand in cand ceva amuzant pentru toate trei, iarasi, fara sa insisti prea mult, pana la urma va veti apropria, fara sa va dati seama. Nici cu prietena cealalta nu ai de unde sa stii ce se va intampla intre timp.
Si sa iti faci si alti prieteni, nu te concentra doar pe ele, ca sa fii sigura.
Deci, pe scurt, sfatul meu e sa fi draguta, sa ai rabdare, sa nu te bagi mai mult decat ar vrea ele si... Sa vezi cum decurg lucrurile. Acum, tu faci ce vrei, asta-i doar parerea mea. Succes:*

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Dragostea nu se vinde si nici nu se cumpara; ea se castiga.
Nu cauta atat de mult aprecierea si prietenia acelor fete. Dar nici sa nu fii invidioasa pe ele; sa nu crezi nici tu prea mult in aceste "bff"-uri, pentru ca oricand ele se pot certa intre ele.
Eu te intreb: de ce nu vrei sa fii "bff" cu Dumnezeu? Daca nu esti cu El asa, nici cu oamenii nu vei putea fi. Tu cauta dar aprecierea Lui; in felul acesta viata ta va fi de o natura astfel incat Dumnezeu va da cu placere un "like" in toate aspectele vietii tale.
Este bine sa fii prieten cu oamenii; dar cel mai bine este sa fii prieten cu Dumnezeu. El este ce mai bun prieten; El poate aduce cerul in inima ta, in casa ta, in toate relatiile tale.
Te intrebi cum sa faci lucrul acesta? Descarca carticica aceasta: http://www.google.ro/......http?/url

| danay72 a răspuns:

Daca sunt asa, nu se dovedesc a fi prietene adevarate.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti-animatie pe tabla, poti gasi un filmulet despre ce inseamna a fi prieten adevarat.

| RobertMoon a răspuns:

Daca nu te plac nu poti fi prietena buna cu ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa le spui ca ele sunt cele mai bune prietene ale tale si nu vrei sa le pierzi! tongue Dar esti prea mica..Si in plus daca ele nu te plac nu le poti obliga sa fiti prietene!

| Tarabostes a răspuns:

Tu prin a fi prietena buna intelegi sa dai like-uri? Cand va intalniti tu barfesti si ele nu vor sa faca asta? Esti prea mica si ai o gandire...de copil. Mi se pare prea devreme sa iesiti in oras de la varsta asta, oricum poate gresesc.