| pufosenieadorabila a întrebat:

Dau funda! Voi ati avut vreodata o experienta personala care a avut o semnificatie deosebita pentru voi? In sensul descoperirii proprii voastre calitati sau limite?

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Numeroase! De abia atunci poti sa spui ca nu ai trait degeaba.Dar,vreau sa-ti spun,ca situatiile care ne marcheaza si "formeaza " cel mai mult,sunt cele legate de sanatate si moarte. Orice situatie "la limita", ne caleste, ne intareste pentru viata:"o lupta-i viata/deci te lupta!"

6 răspunsuri:
| pinguluk a răspuns:

Da

| PussicatDolls a răspuns:

Eu cred ca atunci nu am descoperit nici calitati nici limite.mi-a placut de un baiat, m`am combinat cu el dar pentru ca eram prea geloasa ne-am despartit. Apoi mi-a placut de altu` dar din partea lui am primit un refuz. Apoi m`am combinat cu un coleg de cls si dupa ziua indragostitilor "mi-a dat papucii".Asa ca am descoperit prin aceste 3 experiente ca, de fapt si la urma urmei sunt o fata ghinionista din cauza geloziei.
Pa`pA SI numai bine!

| Irynushca a răspuns:

Numeroase! De abia atunci poti sa spui ca nu ai trait degeaba.Dar,vreau sa-ti spun,ca situatiile care ne marcheaza si "formeaza " cel mai mult,sunt cele legate de sanatate si moarte. Orice situatie "la limita", ne caleste, ne intareste pentru viata:"o lupta-i viata/deci te lupta!"In viata trebuie sa gandesti de doua ori unaine de a face ceva sau a spune ceva caci mai tarziu s-ar putea sa regreti.

| Anca a răspuns:

Da. A fost un moment cand am zis ca nu mai pot, si am putut. A fost fix acum 1 an cand intr-o saptamana a murit tatal meu, pisicii mei si m-a inselat fostul cu alta cu care a si venit la inmormantarea tatalui meu.

Dar am trecut peste. happy Atunci cand zici ca nu mai poti, de fapt nu este adevarat. Mai poti mult dupa ce ai zis ca nu mai poti!

| Manhattan a răspuns:

Da, de fiecare data cand imi spun ca eu stiu sigur lucruri despre mine, ca sunt incapabila de aia, ca peste cealalta nu pot sa trec, ca asa ceva n-as face niciodata etc...m-aduc aminte de o replica dintr-un film bine de vazut mai ales pana in 20 de ani..."Crezi ca stii cine esti? N-ai nicio idee!" - Crash

| glamvintage a răspuns:

Da! A trebuit sa fac doi copii sa imi dau seama ca sunt capabila de mult mai multe decat as fi crezut initial, acum gasesc forta, timp si resurse de orice fel pentru a-mi atinge telul. Scum stiu exact ce am de facut in plan profesional, de ex, care pentru mine a fost un sir de necunoscute. Acum am realizat ce inseamna feminitatea si la ce este ea buna!