Wow,foarte fain cadou de la parinti.Eu zic sa mergi, candva, odata si-odata va trebui sa mergi in anumite locuri si fara parinti si sa te descurci singura.Acum nu-i chiar asa fiindca vor fii coordonatori care vor avea grija de tine si sa-ti fie bine. Poti lua o poza cu ei, dar nu te gandi la ei in tabara astfel incat sa ti se faca dor, distreaza-te cu ceilalti copii si fa cat mai multe activitati astfel incat sa n-ai timp sa te gandesti la ei. Distractie placuta
Pai ai putea sa le spui in fata. ca doar iti dau aia banii inapoi... mai bine e decat sa minti, o sa te bagi in bucluc mare. Daca te prefaci bolnava te duc la doctor. ce faci atunci? Mai bine e sa le spui adevarul. Sau daca nu vrei varianta asta. poti sa te prefaci ca te doare rau capul si ti-e rau si iti vine sa vomiti. dar te trezescu cu 2-3 ore inainte sa pleci in tabara si orice parinte si-ar lasa copilul acasa in astfel de stare. Spec ca te-am ajutat. Succes!
Mie nu mi-ar fi dor. tabara la sibiu..20mil..pe parinti ii poti vedea dupaa toata ziua acasa
pai nu cred ca o sa stai singura.
o sa va grupeze.
Effy35 întreabă: