| IJustLoveHorses a întrebat:

DAU FUNDA+ VOT. Eu duminica plec intr-o tabara, dar nu vreau sa merg. Asa ca duminica dimineata, cand parintii ma trezesc, ce sa fac? Sa ma prefac ca's bolnava, sa nu ma trezesc etc.Ce sa fac daca sa zicem ca autocarul pleaca la 6 fara 15 si parintii ma trezesc la 5? Nu vreau sa merg.

18 răspunsuri:
| William a răspuns:

Daca nu vrei sa mergi spui. Nu e complicat. Nu ai nevoie de scuze, doar spui ca nu iti place si gata.

| anabelisa a răspuns:

Doamne! Alti copii ar da orice sa fie in locul tau, iar tu te plangi ca trebuie sa te trezesti atat de devareme?
Ce o sa faci cand vei fi adult?

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Cred că cel mai bine e să nu leşi treba pe duminică dimineaţă, ci să vorbeşti deschis cu părinţii tăi şi să le explici de ce nu-ţi doreşti acest lucru. Faptul de a fi sincer/ă te va ajuta să rezolvi situaţia cel mai bine.
Cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa le spui por si simplu ca nu vrei sa mergi, parintii tai nu te pot obliga sa te duci daca nu vrei.Dar dupa aia o sa se supere pe tine.

| HermioneLove a răspuns:

Buna! kiss Si eu merg maine intr-o tabara si abia astept sa merg.Nu conteaza daca mai e cu cineva in camera sau nu gandeste-te daca o sa fii doar tu in camera o sa ai doar spatiul tau si o sa poti face ce vrei. Poti sa-ti chemi prietenele seara sa va jucati ceva gen: Carti(chems, razboi etc), Monopoly, Piticot, Nu te supara frate etc.Si apoi gandeste-te ca o sa fie super ziua, o sa va jucati, o sa va distrati etc. big grin Si daca zici ca parintii tai au platit 20 de milioane ma gandesc ca nu or platit pentru orice tabara naspa si daca tot e asa scumpa trebuie sa fie si faina.Du-te sunt sigura ca o sa-ti placa. Daca vrei sa mai vorbim da-mi id-ul tau de mess kiss

| IJustLoveHorses explică (pentru HermioneLove):

Hey.Id nu am, adica a dar nu stiu parola.Iti pot da nr meu de telefon: 0756430871. happy. Ca sa am si eu numarul tau, da un bip/

| AndyLavy a răspuns (pentru IJustLoveHorses):

Niciodata, dar niciodata sa nu iti mai lasi numarul delefon asa aiurea pe internet.
S-ar putea ca in curand sa fi nevoita sa il schimbi, in fine.
Mai bine te-ai duce, vezi cum e, daca e ok rmai daca nu, iti suni parintii le spui ca nu iti place si ca nu te simti bine si cu siguranta te vor intelege, dar macar incerarca, nu ai de unde sa stii cum va fi.

| Memecy a răspuns:

Frate daca e tabara pocaiasca (fara suparare) nu te acuz rolling on the floor dar daca e mixta sa zic de ce sa nu mergi da-mi te rog mai multe detalii sa vedem ce putem face ( ca ma pricep la escale din astea )

| IJustLoveHorses explică (pentru Memecy):

Pai nu vreau sa merg din cauza ca ieri am aflat ca voi sta singura in camera.Acum imi dai idei de ce scuze sa am ca nu merg? Mai ales, mi-e dor de parinti sad

| MarasacRăzvan a răspuns (pentru IJustLoveHorses):

E normal sa iti fie dor de parinti.Nu conteaza ca stai singura in camera, oricum vor venii colegi/colege la tine in camera sa vorbiti/jucati carti ceva si o sa vezi ca o sa iti treaca orice suparare.

| Memecy a răspuns (pentru IJustLoveHorses):

Daca ai sub 11 ani te inteleg dar din experienta proprie iti spun in tabere excursii etc nu se tine cont de camere toti stau in camere care cum le tuna si se fac grupuri si grupulete asa ca nu vei fi singura
iar daca nu vrei asa cum zic si prietenii nostri TPU zi-le ca mergi nici sa-ti dea in cap si gata. ce poa sa iti faca?

| Svartedauden a răspuns:

Spune-le parintilor verde-n fata ca nu vrei sa mergi! Nu cred ca te vor obliga sa mergi. Pana la urma, este decizia ta!
Bafta!

| IJustLoveHorses explică (pentru Svartedauden):

Faza e ca au cheltuit 20 de milioane...e prea tarziu.

| Svartedauden a răspuns (pentru IJustLoveHorses):

Atunci e de rau..Trebuie sa te duci, ca sa nu ii dezamagesti. sad

| Fiction a răspuns (pentru IJustLoveHorses):

20 de milioane? Mai bine te-ai duce.Eu n-as rata ocazia asta.Parintii mei n-ar avea de unde sa dea 20 de milioane pentru o tabara.

| mariutza21 a răspuns:

Hei eu zic sa mergi, chiar daca acum nu te prea incanta, eu zic ca o sa te distrezi! Si eu merg in tabere si sincer, chiar ma simt bine! Poti sa te gandesti ca parintii tai au cheltuit ceva pentru asta si merita sa nu-i dezamagesti! Si, ce daca stai singura in camera! Poti sa iti inviti prietene sau sa stai pe afara! Crede-ma, e fain, mai ales ca doar ce s-a terminat cu scoala... Si mie mi-e dor de parinti uneori, dar asta e, mergi sa te distrezi, si incearca sa nu stai singura sa te plictisesti! Incearca sa te implici in fiecare activitate! Bafta! Sper sa mearga!

| AlohaFromHawaii a răspuns:

Hai du-te că o să fie frumos. Şi ce dacă stai singură în cameră? Oricum... Nu petreci mult timp acolo.

| Trrranquila a răspuns:

Dacă nu vrei să mergi, spune-le în față. Nu mâine și nici duminică, acum. E imposibil să te oblige să mergi dacă tu nu vrei asta. Dacă nu „funcționează", poți să tragi de timp în dimineața respectivă și așa ratezi autocarul. laughing