| HotDark a întrebat:

DAU FUNDITA cele mai bune rasp

Salut TPU! VREAU CAT MAI MULTE SFATURI VA ROG

Imi place de o fata si nu stiu ce sa mai cred / face, la scoala se uita dupa mine, afara se uita dupa mine, si am avut momentre foarte frumoase in preajma ei, ne-am privit in ochii, dar nu ne-am spus nimic. Eu find o fire putin mai timida nu am stiut ce sa fac in acel moment, ce trebuia sa fac? (eu doar i-am zambit si dupa i-am tras cu ochiul ). Mi-am luat inima in dinti si cum o plac foarte mult am mers si am intrebat-o daca am sanse la ea. DAR din pacate ea a spus ca nu am sanse dc? Am sentimenul acela ca nu o pot uita si cred ca e si greseala mea ca am pus prea mult suflet. Ne cunoastem de cateva luni, afara stau cu ia in povesti, o fac sa rada (sunt foarte glumet), si alte chestii. Dar ce sa fac sa o pot cuceri? As vrea neaparat sa fiu cu ea. Apropo are 12 ani. Daca a spus ca nu am sanse la ea ce ziceti mai are ROST sa incerc sa o cuceresc? sau nu stiu., am mai pus si alte intrebari va puteti uita. Deci va rog din suflet cat mai multe sfaturi cum ar trebui sa procedez si ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| daydreamer a răspuns:

Paaai, eu sunt fata deci cred ca te pot ajuta. daca si ea iti zambeste, inseamna ca si ea te place. avand in vedere ca ti-a zis nu, poate nu este pregatita pentru o relatie. are numai 12 ani. nu o sufoca. ia-o treptat, chiar ai inceput bine cu glume si toate alea, dar sa nu te tii ca un catelus dupa ea. pur si simplu comporta-te natural, da-i spatiu si o sa vezi ca o s-o cuceresti. pe de alta parte, daca ea chiar nu te place dar iti da toate acele semnale, inseamna ca doar vrea sa faca misto si ca nu e prea serioasa. eu te sfatuies sa vorbesti deschis cu ea, chiar sa o intrebi si cred ca isi va deschide sufletul.
P.S. multor fete le plac baietii timiziwinking asa ca fii tu insuti si sa nu te smecheresti. succes!

4 răspunsuri:
| MarinaElena a răspuns:

Bunahappy!

Pt a o cuceri incearca sa:
-ii faci complimente(dar sa nu para vrajeli, sa fie cat mai sincere)
-incearca sa aflii ce anume ii place ei la baieti(ai putea sa faci in asa fel incat sa semeni macar un pic cu "baiatul perfect" pentru ea)
[lucrurile acestea le-a facut un baiat si a reusit sa ma cucereascaday dreaming:X:X:X]
Si afla de ce anume a spus ea ca nu ai sanse(ar putea sa te ajute)

Sper ca te-am ajutatwinking
Paste fericit si succes!thumbs up

| ByaSimpleGirl a răspuns:

Uite eu sunt fata si am tot 12 ani aproape 13 dar nu conteaza, mie mi s-a intamplat la fel m-a intrebat un baiat daca vreau sa fiu cu el iar eu i-am spus ca nu deoarece venise cu mai multi baieti, daca ai facut asa nu e bine, unei fete ii place sa fie intrebata de chestiile astea intre 4 ochi crede-ma daca ai facut asa ori crede ca ai facut misto de ea, ori nu te place dar eu zic sa mai incerci o data intre 4 ochi si sa ii spui ca vorbesti serios ca altfel o sa creada alceva mai ales daca faci si tu ca toti baietii adica te remarci facand misto, apropiete de ea fa-o sa te placa sau poate chiar te place si nu stie cum sa iti zica mai incearca nu iti pierde speranta.

| D33A_5116 a răspuns:

In priuml rand,spune-i ca e dragut,e frumoasa, amuzanta, de treaba si foarte simpatica...de exemplu spune-i asa:"esti foarte de treaba,esti simpatica, draguta, eu apreciez asta la o fata si imi place ca neam cunoscut...mai vorbiti, radeti, glumiti si o sa vezi ca totul o sa fie bine.stiu ca poti, mult SUCCES PAPA

| edytzu4 a răspuns:

Amice, e foarte bine. Insista. Stii doar ca fetele se ambitioneaza putin chiar daca te plac. Incearca sa o iei, undeva afara unde te simti in mediul tau, sa fiti singuri singurei. Spune-i tot ce simti, descarcate, apoi, daca stati jos, intindei o mana sa se ridice. I se va parea dragut. Poate ca ea a spus asa fiindca era cu prietenele ei sau cu alta lumea si nu vroia sa "se rada de ea ". Sper sa o cuceresti!