Paaai, eu sunt fata deci cred ca te pot ajuta. daca si ea iti zambeste, inseamna ca si ea te place. avand in vedere ca ti-a zis nu, poate nu este pregatita pentru o relatie. are numai 12 ani. nu o sufoca. ia-o treptat, chiar ai inceput bine cu glume si toate alea, dar sa nu te tii ca un catelus dupa ea. pur si simplu comporta-te natural, da-i spatiu si o sa vezi ca o s-o cuceresti. pe de alta parte, daca ea chiar nu te place dar iti da toate acele semnale, inseamna ca doar vrea sa faca misto si ca nu e prea serioasa. eu te sfatuies sa vorbesti deschis cu ea, chiar sa o intrebi si cred ca isi va deschide sufletul.
P.S. multor fete le plac baietii timizi asa ca fii tu insuti si sa nu te smecheresti. succes!
Buna!
Pt a o cuceri incearca sa:
-ii faci complimente(dar sa nu para vrajeli, sa fie cat mai sincere)
-incearca sa aflii ce anume ii place ei la baieti(ai putea sa faci in asa fel incat sa semeni macar un pic cu "baiatul perfect" pentru ea)
[lucrurile acestea le-a facut un baiat si a reusit sa ma cucereasca:X:X:X]
Si afla de ce anume a spus ea ca nu ai sanse(ar putea sa te ajute)
Sper ca te-am ajutat
Paste fericit si succes!
Uite eu sunt fata si am tot 12 ani aproape 13 dar nu conteaza, mie mi s-a intamplat la fel m-a intrebat un baiat daca vreau sa fiu cu el iar eu i-am spus ca nu deoarece venise cu mai multi baieti, daca ai facut asa nu e bine, unei fete ii place sa fie intrebata de chestiile astea intre 4 ochi crede-ma daca ai facut asa ori crede ca ai facut misto de ea, ori nu te place dar eu zic sa mai incerci o data intre 4 ochi si sa ii spui ca vorbesti serios ca altfel o sa creada alceva mai ales daca faci si tu ca toti baietii adica te remarci facand misto, apropiete de ea fa-o sa te placa sau poate chiar te place si nu stie cum sa iti zica mai incearca nu iti pierde speranta.
In priuml rand,spune-i ca e dragut,e frumoasa, amuzanta, de treaba si foarte simpatica...de exemplu spune-i asa:"esti foarte de treaba,esti simpatica, draguta, eu apreciez asta la o fata si imi place ca neam cunoscut...mai vorbiti, radeti, glumiti si o sa vezi ca totul o sa fie bine.stiu ca poti, mult SUCCES PAPA
Amice, e foarte bine. Insista. Stii doar ca fetele se ambitioneaza putin chiar daca te plac. Incearca sa o iei, undeva afara unde te simti in mediul tau, sa fiti singuri singurei. Spune-i tot ce simti, descarcate, apoi, daca stati jos, intindei o mana sa se ridice. I se va parea dragut. Poate ca ea a spus asa fiindca era cu prietenele ei sau cu alta lumea si nu vroia sa "se rada de ea ". Sper sa o cuceresti!