| YrINaismissingtheoldTPU a întrebat:

DAU FUNDITA:helpcrying...eu nu prea sunt 'experta' la scoala.si tata imi tot cere carnetu... a zis sa il aduc mainecrying.ajutor.cum sa fac sa uite.sau ceva?(ps:tot aman sa il dau de luni bunebig grin)

Răspuns Câştigător
| Anonim_4683 a răspuns:

Spune`i ca ti-a furat cineva canetu` si ca sa para mai credibil renuntza la o geanta... spui ca ti-a furat cineva geanta si evident cu tot cu carnet. Bafta

15 răspunsuri:
| ☺ Smile ☻ a răspuns:

Spune-i ca`i la diriginta si cand se va termina scoala spnei ca nu ti l-a dat inapoi.sca ti`l da la anu.Si de la anul spune-i notele pe rand cand le ei nu neaparat sa le vada in carnet atunci nu o sa-ti mai ceara carnetu asa fac eulaughing.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Din câte ştiu eu e sfârşit de an şcolar deci e cam greu să-l amâni, poţi spune că ţi l-a cerut diriginta ca să-ţi treacă mediile, sau eventual să-i spui adevărul pentru că până la urmă oricum va afla, începe să-i spuni că ai luat o notă mică la materiile la care ştii că aşa e. Aşa fel încât atunci când va vedea carnetul să nu fie o surpriză. Dacă tot amâni s-ar putea să o spune ne dirigintele tău şi cred că va fi mai aiurea, nu?

| dyana_8491 a răspuns:

Opa, grea situatielaughing ar fi interesant de stiut in ce clasa estilaughing
ca si sfat ce pot sa iti zic: cel mai bine ar fi sa rupi pisica si sa-i dai carnetul incercand sa-i explici fiecare nota mica!big grin oricum va afla mai devreme sau mai tarziubig grin si ti-ar fi mai simplu sa-i spui acumbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Xonia a răspuns:

Pai maine ii spui ca ti l-ai uitat la scoala
Sau eu stii cum fac
Cand diriga imi dicteaza notele sa mi le trec in carnet, le trec decat pe alea peste 7-8laughing
Si in carneu` meu nu e nicio nota sub 7
Acum depinde si de diriginta/dirigintele tau daca ti le trece el sau daca ti le dicteaza sa ti le treci tu
Apropo in ce clasa esti?

| BRG a răspuns:

M-ai bine î-i spui tu adevărul decît să afle că l-ai minţit, că dacă-i spui tu adevărul el va prinde încredere în tine, şi te poate ajuta, dar dacă mimnţi şi profa îi arată catalogul şi acolo vede notele tale, atunci se va supăra pe tine că l-ai minţit.

| YrINaismissingtheoldTPU explică:

Termin a 6 a big grin...apropo.nu ii pot zice ca e la diriga.pentru ca asta i-am zis de luni bune.si.nu mai merge asta.crying...alte idei?hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| ♥Anto* a răspuns:

Pe noi diriga ne pune sa ne scriem noi notele in carnet si ea doar semneaza. fa si tu asa si scrie ce note vrei laughing

| Anileda a răspuns:

Pai sorry termini a 6 inteleg ca nu esti experta dar ar trebui sa iti impui sa fi mai serioasa, astfel nu se poate, ce preocupari ai tu in afara de scoala, pai scuze eu termin clasa a 8 fac volei de performanta de 3 ani, nu tocesc, stau foarte mult la pc si cum am medie de peste 9 50?

| ☺ Smile ☻ a răspuns:

Rastoarna pe el apa o sa se imprastie stiloul si o sa-i spui ca din greseala.De la anul incerci sa inveti mai bine si in noul carnet vor fi note mai bunicele.

| カルメン a răspuns:

Fa-ti alt carnet si pune-ti note bunelaughing

| Allexy_6463 a răspuns:

Spune-i ca ti l-ai pierdut. thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tine.va veni scadfenta si vei plati, pentru minciuna si pentru nestiinta sau lenea din timpul anului.al meu a platit, si ma are cateva rate bune.plus ca a ramas in urma cu doi ani fata de colegii lui, din pricina minciunilor.succes draguta.la insuccese.ca minciuna la asta duce.si lenea la saracie.

| DdDdde a răspuns:

Ce coincidenta si mie imi cer parintii carnetu, dar le-am spus ca nu il gasesc si au zis sa-l caut dar uita dar isi amintesc de fiecare data si nici eu numai stiu ce sa inventez am sa le spun ca imi scuturam ghiozdanu si a cazut pe geamhappy