| SunriseB a întrebat:

DAU FUNDITA LA CEL MAI BUN RASPUNSbatting eyelashes peste 10 min trebuie sa ma duc sa ma intalnesc cu baiatul de care imi place ajutati-ma nu stiu cum sa fac sa fim impreuna simt ca si el ma place dar nu stiu cum sa fac vreau in seara asta sa ma sarute >8- nu stiu de ceva vreme se da la mine ma dau la el dar si el e timid eu insa nu dar e aiurea sa il sarut eu asalaughing ajutati-ma va rog puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| max_4494 a răspuns:

Daca vrei sa nu regreti, incearca sa fi tu mai indrazneata.In fond ce se poate intampla? Daca vei avea parte de un refuz, macar te lamuresti. Daca iese bine vei constatata ca nu ai pierdut un timp frumos.Caragiale spunea:Zoe fi barbata!

3 răspunsuri:
| Doddel a răspuns:

Saruta-l.

| 10011993 a răspuns:

Pay ai putea sa vorbesti cu el despre ce simti pentru el si sa-l intrebi ce simte pentru tine!big grin cand iti impartaseste acele sentimente sunt sanse sa te kissbig grin:*

| Angel_4471 a răspuns:

Raspunsul meu vine cam tarziu si probabil intalnirea voastra s-a incheiat... Dar, il poti saruta in momente de liniste, unde nu e aglomeratie si e putin mai intuneric. apropiete usor de el. totul vine de la sine. Multa bafta