| CreepyCrow a întrebat:

Dc cei mici, cand se gandesc la ``dragoste``, ``saruturi``,``imbratisari(strangeri in brate)`` li se pare cv scarbos, sau fac misto unii de altii,, mai ales faza cu saruturile, dc se gandesc ca sunt scarboase, adica eu cred ca daca m`a duce la un copil mai mic d clasa a 5 a, si l`as intreba:
eu: ce e un saruthappy?
el: bleahh, scarbos
laughing?
la cei mici ma refer, si mai ales la cei din generatia care sunt acum mai mici de a 5 a...
adica, bine, daca ma duc la unu de`a 5 si`l intreb sau o intreb de sarut poate`mi raspunde ca e cv ce fac oamenii care se iubesclove struck
nu ca as avea cv da chiar azi am observat chestia asta( pentru k langa scoala la care invat, alaturi e o gradinita si aceia tot faceau misto unu de altu pe chestia astabig grin)
scuze ca am scris atatalaughing da chiar is curioasabatting eyelashes
si app, la voi care e varsta la care chiar te indragostesti, cu toata inima( din punctu vostru de vederelove struck)?

12 răspunsuri:
| CreepyCrow explică:

Va multumesc pentru raspunsuri,kiss vi le-am votat pe toate cu folositor si inteligent, mai ast parerikiss

| CreepyCrow explică:

@AndreyG, sa stii ca m`a impresionat ce`ai scris tu acolo...si sper sa gasesti adevarata iubire, care sa te merite, pentru ca am observat k tu ai un suflet bunhappy!
succes la domnisoarehappy

| pwp a răspuns:

Asa era acum cativa ani, cand eram eu mica.Acum,din cate vad, copii mici abia asteapta ...Nu stiu ce o sa se intample cu generatia asta!

| ÐÿÅ a răspuns:

Si eu aud deoarece clasa noastra ( a7a ) este langa una de a3a.
si tot spun melodia aia cu copacul laughing sau nu mai stiu. cum era?! laughing
Eu cred ca te indragostesti cand esti pregatit, adica atunci cand simti ca inima iti bate, iar acel " om " iti atrage privirea love struck

| zahy a răspuns:

Din cauza lipsei de comunicare in famile despre aceste probleme

| AndreyG a răspuns:

Cand eram mai mic, nu aveam nimic impotriva saruturilor sau a dragostei in general. Doar ca, precum un copil normal, era varsta in care ma distram si jucam si nu ma gandeam la dragoste. Apoi din clasa a 6-a m-am indragostit de o fata. Tot ce-mi doream era sa o imbratisez, nu ma gandeam la sex la vremea aceea. Dar la varsta aceea nu este dragoste adevarata. Eu asta am aflat. E mai mult o joaca si o dorinta de cunoastere. Este inceputul in a simti iubirea. Dar eu cred ca dragostea adevarata vine abia la 15 ani. Depinde si de cat de repede te maturizezi insa, cand esti mai mic de 15 ani, poti spune ca esti matur si ca esti indragostit dar poate fi o iluzie si nu e chiar asa. Eu, de la 15 ani, cand m-am indragostit pentru prima data cu adevarat. nu puteam sa ma uit in ochii persoanei iubite fara sa-mi ia inima razna. Dar partea trista e ca prima data, cand nu prea ai experienta si nu intelegi pe deplin fetele, de obicei esuezi. Dar trebuie sa treci peste si sa o iei ca pe un avantaj cand te vei indragosti a doua oara! Nu vei mai esua si in sfarsit vei simti acel sentiment placut si reciproc numit Dragoste. Eu unul chiar m-am indragostit cu adevarat. i-am facut fetei cadouri facute de mana, portrete cu ea, poezii, etc. ea mi-a spus ca nu e reciproc cand i-am zis ca o iubesc, insa nu am tinut cont de asta. I-am spus ca tot ce-mi doresc este sa se simta ea pretuita si sa-si gaseasca adevarata dragoste, chiar de nu sunt eu alesul. Dar ei bine. nu stiu daca s-a saturat de mine sau pur si simplu era intr-o dispozitie mai proasta, dar m-a respins odata de mi s-a frant inima. De atunci(de saptamani bune), nu am mai vorbit. Si desi mi-e frica sa recunosc. inca o iubesc si imi doresc doar sa mai primesc o imbratisare de la ea. Singura mea dorinta ar fi sa fiu langa ea in acest moment. Insa nu cred ca si ea doreste acelasi lucri, de asta o las.Dar adevarul este ca am castigat ceva din asta. Mi-am vazut capacitatea de a iubi, si am invatat ca nu toti apreciaza asta. Dar la cum ma simpatizau prietenele ei, stiu ca se poate si ca exista fete ce vor iubire adevarata. Trebuie doar sa astept sa-mi piara dragostea pentru ea, si sa sper ca inima imi va fi furata de alta domnisoara care sa-mi dea inima ei in schimb. Tot ce trebuie este sa speri si sa treci mai departe. Si sa incerci mereu deoarece eu nu simt ca am pierdut timpul aiurea. ci ca am castigat experienta in comunicare si desi am fost respins, uimitor dar am mai multa incredere in mine. Cel putin datorita prietenelor ei. Si da. se poate. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti asculti inima si sa nu te lasi pacalit de sentimente false. Odata si odata, desi nu stii cum arata, fiecare dintre noi vedem dragostea adevarata pe care eu sunt mandru sa spun ca am vazut-o, desi doar dintr-o directie. Acum astept sa gasesc dragoste cu doua directii, ce pot spune.
Scuze ca am scris asa mult.

| Snowclaw a răspuns (pentru AndreyG):

Asa este. dragostea inseamna razboi

| Snowclaw a răspuns:

Eu sunt a5a si doar saruturile si sexu' mi se par scarboase.restul este in regula

| AnonimNeamt a răspuns:

Deoarece ei chiar daca iubesc. le este rusine sa zica.chiar daca ar vrea sa se sarute si sa se imbratiseze.a iesit o generatie de copii de nici nu vrei sai ai. m-am indragostit la 13 si e si normal..insa acum am 15. sper sa te ajute raspunsu meu bft dai funda?

| marinamary a răspuns:

Nu toti! Eu sunt clasa a5-a si nu mi se par scarboase saruturile! Dar asta depinde sh d cat de repede te maturizezi!

| lalaeu a răspuns:

Pai cum sa-ti spun..pai azi un coleg de care-mi place vorbea de o fata de care ii place de fata cu mine si nu e vina lui ci a mea deoarece eu nu i-am spus ca il iubes.Si ma simt aiurea ca nu-si da seama ca il plac si mi-e frica sa ii spun deoarece o sa rada colegii in special colega mea mai buna pentru ca nu il place..adik ea creede ca e prost dar nu e asastraight facestraight facestraight face