anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dc la c'am toate fetele le plac baietii rai, care injura, fac prostii si asa mai departethinking

Răspuns Câştigător
| Yzzza a răspuns:

Pentru ca acele fete probabil sunt naive si nu reazizeaza ca lucrul asta le-ar putea dauna.Astfel vor sa para si ele mai smechere,sa devina populare draga, ca doar asta conteaza cel mai mult, nu?!(cu toate ca daca le intrebi personal iti zic"da cum?) Sau poate nu neaparat asta este motivul...poate.nu stiu
Ma rog...nu vreau sa comentez mai mult.straight face desi as avea multe de zis, insa cred ca nici macar o ora nu mi-ar ajunge.

Nu vreau sa par sfatoasahappy

13 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Fetele fara experienta de viata si naive sunt atrase de genul acesta de persoane, dar pe masura ce inainteaza in varsta isi schimba ele gusturile in functie de scopurile lor, care e viitorul "baietilor rai" in vreun sant, beti praf, care e viitorul celor decenti, la costum cu masina si mult cash, nu mai vorbim de comportament aici numai incape comparatie, sunt unele care sunt masochiste de felul lor, dar daca vorbim de fete normale care vor sa fie tratate cu respect in nici-un caz nu vor alege un "baiat rau".

| ionika17 a răspuns:

Pentru ca cred ca aia sunt mai "tari" si smecherii si le pot apra de oricine.Mda fleacurioh go on, trebuie sa le vine minte la capwinking

| hatze a răspuns:

Deoarece baietii mai raii au tupeu mai mult si cred ca sunt mai populari baietii raii si ei fal legea! ast funda

| Boog a răspuns:

Deci te rog nu te lua dupa iele fiecare fata iubeste un anumit comportament de baiat sau stiu eu ce.asa sunt unele fete dar tu nu te lua dupa ele fi tu insuti.

| WyvernSky a răspuns:

Nu neaparat imi place un baiat care injura sau baietii rai.Fac asta pentru ei se cred tari si o sa se scoata si ele in evidenta.Ne.toti baieti fac prostii ca sa pare mai pricepui ori sunt bufoni.Mi-e una imi plac de multi baieti chiar asa cum sunt si trebuie sa-i accepti pentru ca.asa e fire lor se pare.
Bafta!

| AnonYmouS_6470 a răspuns:

Deoarece au impresia ca aia sunt "smecheri" si ca nimeni nu le poate face nimic...winking

| dandelion a răspuns:

Cam la asa minte depravată a ajuns lumea în ziua de azi. De multe ori fetele caută "acoperis" în relațiile sale. De multe ori li se pare că băieții răi sînt respectați în gasca sa, si asa si este deoarece lumea crede că doar unul de ăsta se poate impune respectat în anumite grupuri. Deci dacă băiatul e respectat, fata ca si cum are autoritate si nu va fi atinsă nici ea. Aceasta e o minciună atît de mare... De ce crezi că băieții educați si buni sînt luați drept tocilari sau nu sînt acceptați în orice gască? Oricum cred că fetele caută un băiat care să stie să le apere si sa-si impună părerea, desi uneori gresesc deoarece sînt destui băieți educați care tot stie ce să facă în situațiile de criză. Oricum e alegerea lor, si multe din ele regretă în viitor de relațiile astea. Deseori ele caută ceva, dar se uită în direcția gresită.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie sincer nu imi plac genul asta.am avut o discutie cu parintii si m-am lamurit.Parerea mea este ca acele fete vor doar sa se dea mari,,ca vai uite cu cine sunt eu" sau,,nu e nimeni ca nimeni" isi va face singura rau,adica nu creste in ochii nimanui facand asa ceva, mai mult va vedea lumea cu ce,, panarama" de baiat e...si mai mult o sa zica,, uite ba si fata asta cuminte ce a ajuns acum"Eu zic sa nu ne grabim, pentru ca este timp pentru toatehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. Ca's proaste =]]. Asta mi-a venit in minte. Aaa da! Si ca sa le apere =]] de unde ma. Sper ca te-am ajutat.Pa, pa.

| BetaAlfaGamaDelta a răspuns:

Pentru ca ele cred ca aia rai is mai puternici si noa si le place ca injura pentru ca cica sunt mai tari la vorbe si le plac ca fat prostii pentru ca si la un ele fete le plac prostiile. Funda?

| Raawrrr a răspuns:

Ms tuturor toate raspunsurile au fost bune dar doar o fundita pot sa dau. happy

| Alllexanndra a răspuns:

Pentru ca majoritatea baiatilor rai sunt mai "populari" oh go on si unele vor sa fie chiar mai tot timpul in centrul atentiei laughing deci aleg un baiat rau :X

| Raluca_2785 a răspuns:

De ce? pentru ca baietii rai sunt in general greu de cucerit, iar noua fetelor ne place ceea ce nu putem avea!

Întrebări similare