anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dc sint asa oameni rai pe pamint, si de ce acesti rai oameni ii ranesc pe cei buni, si de ce intr-o relatie de iubire unul este rau iar celalat bun? DE CE cei buni si corecti trebuie sa sufere?

Răspuns Câştigător
| TerosistJocker a răspuns:

Asta ca pentru cei rai bunatatea esto o oportunitate ca ei sa ai faca pe alti sa sure iar prin asta se simt mai bine, acum bunatate este un defect daca esti dispus sa ajuti pe cineva trebuie sa te astepti ca altcinva o sa te jicneasca su raneasca an ori ce alt fel.pai asta e o viata de care vrem sa scapam dar nu putem pamantul e o inchisoare in aer poluat. sper ca acest raspuns sa te ajute...

7 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Pentru ca cel bun are datoria sa-l imbuneze pe cel rau

| Ramo80 a răspuns:

In general oamenii sunt f invidiosi din cauza lipsurilor materiale sau fizice iar invidia naste in sufletul lor rautatea. Ajung sa ii raneasca pe cei buni pentru ca ei sunt constienti ca nu pot fi asa, ca nu pot avea un suflet cald si sincer si incearca sa-i demoralizeze, sa faca orice sa-i vada suferind. Nu in toate relatiile e un om bun si unul rau, poate doar doua persoane care se completeaza una pe cealalta. Cred ca oamenii buni si corecti sufera si din cauza neputintei lor schimba ceva in sufletele pline de ura a celor din jur. Eu cred ca toti ar trebui sa vedem lumea asa cum este si sa ne facem noi viata asa cum ne-o dorim, sa ne inconjoare doar oamenii cu suflet bun, prietenii adevarati la bine si la greu.

| MysteryX a răspuns (pentru Ramo80):

Asa este, dar, unde poti sa mai gasesti prieteni in adevaratul sens al cuvantului?

| ghiCIne a răspuns:

Nu stiu sa-ti raspund, decat sa-mi spun opinia.

De cand e lumea cei buni sunt facuti sa sufere pe pamant, iar cine crede in rai. sa zicem ca va trai mai bine si toata suferinta n-a fost in zadar.
Cat despre relatia de iubire, se spune ca ne completam unul pe celalalt si ca adesea cautam in celalalt ceea ce ne lipseste.
Contrariile se atrag ca un magnet.
Asta e lumea. o lume nebuna.

| greenish a răspuns:

Buna. Probabil multi dintre noi se intreaba aceeasi chestie. Tot ce pot sa spun este ca majoritatea oamenilor nu stiu sa aprecieze ce au langa ei. Multi profita de bunatatea ta. Asa este lumea, nu ai ce face. Cei buni sunt facuti sa sufere. happy

| anonim_4396 explică (pentru greenish):

Sad sad

| Dorina9 a răspuns:

Bine mai zici, sunt de acord cu tine! nu am un raspuns, dar si eu imi pun aceeasi intrebaretongue :*