Pentru ca vor tot ce-i mai bun pentru fata lor.Vor sa le stie langa ei.In ziua de azi se intampla fel de fel de lucruri si oamenii nu mai au incredere in oricine, mai ales tatii.Dar depinde si de personalitatea tatalui.Cateodata el nu e de acord, cateodata mama nu e de acord sau cateodata niciunul nu vrea
El a trecut prin viață, nu vrea să faci unele greșeli, să nu ajungi cine nu trebuie, ascultă de el acum, că mai tarziu când îți vei da seama despre ce este vorba, îi vei mulțumi. Dar să nu cădem în extrema cealaltă, trebuie să ai și un prieten într-adevăr, dar să ai grijă să nu fie unul care doar să profite, să te mintă și să ajungi cine nu trebuie.
Pentru ca si ei au fost baieit plini de horomoni si stiu la ce le sta gandul baietilor, mai ales in ziua de azi.+relatiile in adolescenta nu tin!:p
Din dorinta de a nu ajunge ''posta'' tuturor si de teama de a nu isi bate joc de ea vreun dobitoc.
Deoarece ei vor sa fim fetitele lor mici tot timpul...si le este greucel putin asta cred
Ei nu vor sa accepte pentru ca fetele se maturizeaza de mici si in acest fel ei simt ca le protejeaza.
Pentru ca te stia acea fetita careia nu ai trebuia prieten si el era singurul baiat din viata ta daca ai intre 11-16 ani nu o sa accepte pana la varsta de 19-20 de ani chestia asta crede-ma am 23 si el inca ma sunca ca cica m-a facut o greseala sper ca odata si odata sa inteleaga