Si noi ne-am chinuit vreo 2 ani sa facem copii, am facut tot felul de teste, care mai de care mai costisitoare, sotia mea era disperata. Dar la un moment dat nu am mai suportat. Am zis ca daca amandoi suntem ok, atunci e imposibil sa nu se intample. Am incetat sa ne mai straduim prea mult. Si ne-a iesit. Nu uitati ca partea cu incercatul e cea mai placuta. Incercati muuuult, fara sa va ganditi la rezultat! Tre sa iasa! Succes
Daca analizele arata ca sinteti amandoi apti, parerea mea este sa nu disperi, asteapta si vei vedea ca in sfarsit dorinta vi se va indeplini.
Continuati cu analizele. Sotul tau sa faca o spermograma, tu analize endocinologice.
In acelasi timp mai incercati.
S-ar putea ca tu sa fi ramas cu niste aderente uterine de la avort. Acestea nu prea se vad pe ecograf si, de multe ori necesita histerosalpinografie sau chiar interventie chirurgicala laparoscopica pentru rezolvare.
Sa nu fi facut avortul. daca-ti era dat sa ai un copil? si ala a fost? l-ai refuzat ca pe o nenorocire in loc sai primesti ca pe o binecuvantare.monica,nu te judec. te cert asa un pic. si ma condamn si pe mine care am si eu mai multe.adica sotia. dar este o mare greseala. daca fizic ai facut tot ce trebuie fa si spiritual ceva. o rugaciune, o slujba, ceva.eu asa am facut. si am trei copii acum, 19-17-si 7 ani. va doresc la fel si voua.doi si una.succes.
Am uitat sa va spun ca aveam doar vreo 17-18 ani cand am facut avort, asa ca nu ma mai tot judecati, pentru ca atunci era singura solutie, nu eram casatorita, eram la scoala, deci acum sunt casatorita, am casa mea si tot ce ne mai lipseste este un copil.Eu sunt de parere ca pana nu pti sa ii oferi un viitor copilului tau, evita sa il faci.Am intrat pe acest blog pentru a cauta raspunsuri, nu pentru a fi judecata, asa ca va rog pentru cei care vor sa ma judece sa se uite primadata la ei si pe urma sa ma judece pe mine,
Incearca sa aveti contact si in cele doua zile de ovulatie, care sunt doar 2 pe luna.