| Cristiana09u6 a întrebat:

De 2 ani duc o luptă cu mine. De fapt inima si creierul meu sunt într-un război continuu.
Nu știu ce să fac. Să-mi ascult inima sau să fac ce-mi spune creierul?

12 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Depinde de ce crede inima. Depinde de ce gindeste creierul. Dincolo de ambele, este constiinta, care ar trebui sa hotarasca intre cele doua. Si realitatea, asa cum e ea - exista o vorba: mintea minte.

| mgtow a răspuns:

Creierul e prioritar

| darrio2007 a răspuns:

50%-50%.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună păi in ce problemă? Ce varsta ai?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să rezolvi, asta se face prin integrarea într-un context mai larg a problemei.
Inima ta, creierul tău și viața din jurul tău.

| anonimg a răspuns:

Dacă nu le poți împăca pe amândouă, bine este să asculți de creier.

| OldSoul a răspuns:

Inima e proasta.
Asculta-ti creierul.

| cristimihailov a răspuns:

Poate e bine sa faci o chestie de remiza:
- odata unul
- odata altul.

| mudokins78 a răspuns:

Traiesti in Matrix?

| AliGab a răspuns:

Fa ce spune inima dar cu discernământ. Adica, dsca inima se indragosteste de un om violent/gelos sau iresponsabil, atunci inima trebuie tinuta in frau. Sau daca esti intr-o casnicie si ai copii si inima se indragosteste de altcineva in afara de sot, si in acest caz inima trebuie tinuta in frau. Succes

| Digikey a răspuns:

Este bine daca poti sa faci diferenta.De regula sunt mai multi pitici pe acolo care isi dau cu parerea.Numai o voce este ok, care stie ce este bine pentru tine pe termen lung.Bine in sensul unei evolutii spirituale, nicidecum ceva care o sa-ti si placa.

| FreeRaskolnikov a răspuns:

Imi e greu sa cred ca cele doua personalitati care se lupta in tine sunt " creierul si inima ". Toata lumea e ca tine. Toti incercam sa urmam un tipar stabilit de societate si suferim mult din cauza ca nu oferim atentie si celelalte parti mai intunecate a noastre. Eu zic sa faci ce te misca pe tine si te umple de energie. Chiar daca e "mai bine" sa faci ce nu iti place dupa un timp o sa te umplii de regrete si furie.