Depinde de ce crede inima. Depinde de ce gindeste creierul. Dincolo de ambele, este constiinta, care ar trebui sa hotarasca intre cele doua. Si realitatea, asa cum e ea - exista o vorba: mintea minte.
Ca să rezolvi, asta se face prin integrarea într-un context mai larg a problemei.
Inima ta, creierul tău și viața din jurul tău.
Fa ce spune inima dar cu discernământ. Adica, dsca inima se indragosteste de un om violent/gelos sau iresponsabil, atunci inima trebuie tinuta in frau. Sau daca esti intr-o casnicie si ai copii si inima se indragosteste de altcineva in afara de sot, si in acest caz inima trebuie tinuta in frau. Succes
Este bine daca poti sa faci diferenta.De regula sunt mai multi pitici pe acolo care isi dau cu parerea.Numai o voce este ok, care stie ce este bine pentru tine pe termen lung.Bine in sensul unei evolutii spirituale, nicidecum ceva care o sa-ti si placa.
Imi e greu sa cred ca cele doua personalitati care se lupta in tine sunt " creierul si inima ". Toata lumea e ca tine. Toti incercam sa urmam un tipar stabilit de societate si suferim mult din cauza ca nu oferim atentie si celelalte parti mai intunecate a noastre. Eu zic sa faci ce te misca pe tine si te umple de energie. Chiar daca e "mai bine" sa faci ce nu iti place dupa un timp o sa te umplii de regrete si furie.