Nu stiu ce sa zic
pana acum nu am luat o pauza prietenele mele zic ca intotdeauna o pauza ar salva relatia
intr-o zi i-am propuso prietenului meu si am fost extrem de dezamagita zicandu-mi ca daca am lua o pauza ne-am iubi mai mult
dar daca poti suporta aceasta pauza eu cred ca e ok
bineinteles sa nu exagerezi cu timpul acordat pauzei...desi pauza e o despartire temporara pana la urma si cred ca ar trebui sa fie ultima alternativa intr-o relatie
sper ca te-am ajutat cat de putin:*
Total împotrivă!
Nu există aşa ceva!
Dacă unul dintre ei are probleme şi le poate rezolva singur(ă) fără să punem pauză în relaţie.
Dacă amândoi au probleme, comunicarea e mult mai bună căci în 2 altfel treci peste toate.
Pauza poate duce, în cel mai fericit caz, la răcirea sentimentelor dintre cei doi.
În cazul cel mai nefericit, e exact cum spune irina20
Pauzele nu sunt bune deloc. Eu sunt impotriva. Tot ce e fortat trebuie evitat in relatii.
NU!
Pauza inseamna ori "imi petrec timpul cu alticineva si vreau sa vad care e mai bun/a dintre ei/ele..."
sau
"vreau s-o terminam si nu stiu cum sa-ti spun"
Poate vrea să se limpezească şi ea cu gîndurile şi sentimentele. Pauza poate duce fie la despărţire fie la o dragoste şi mai mare. pupici.
Eu nu as fi de acord.Cand intervine pauza, deja se termina relatia, nu mai exista aceleasi sentimente.Deci in loc sa luati pauza, mai bine va despartiti definitiv:d
Daca amandoi avem nevoie de o pauza din acest punct de vedere, sigur ca sunt de acord pentru ca trebuie sa imi pun ordine in ganduri si asa mai departe; as face asta pentru a-mi da seama daca acea relatie ar mai putea continua, iar daca doar unul dintre noi ar dori acest lucru, din partea mea totul ar fi ok. Bineinteles ca am purta si o discutie referitoare la asta.
Eu una sunt de acord. Si asta doar atunci cand una dintre persoane nu e sigura pe sentimentele sale... sau vrea sa isi faca ordine in ganduri
minnie91 întreabă: