Te ajut, ok, ascultama,trebuie sa ma si crezi,daca ignori un baiat, va veni el la tine, nu imi da fundita, mai intai incearca sa vezi si apoi imi pui stupid la vot daca nu merge. Ignoral 2 zile.Nu fetele trebuie sa se tina dupa baieti.Asculta-mi sfatul
Oamenii fac tot felul'de chestii la betie. Daca a fost 2 ani cu tipa aia probabil inca nu a uitat-o(nu spun ca nu te place,doar ca dureaza pana uiti pe cineva cu care ai petrecut atata timp), si la betie, e greu sa iti controlezi impulsurile.Probabil ca se simte prost pentru. ce facea si de-aia te evita, e cam nasol sa stai fata in fata cu o persoana pe care ai ranit-o deja odata.Hope I helped.
Se poate spune si asa.sau poate ca nu are tupeu sati sp in fata ca nu mai vrea sa fie cu tine.nu fi proasta si dai u papucii inainte, un astfel de baiat nu merita o a doua sansa.o data ce te-a inselat, la fel de frumos o va face si a doua oara desi ti-a promis in genunchi ca nu o va mai face
In cazul tau el probabil ca na uitato pe fosta iubita si sa intilnit cu tine ca so uite, dar probabil iar sau impacat asa ca uitalca eu un...