Eu cred ca trebuie sa te mai gandesti. Daca nici macar nu ati ajuns la o prietenie si el deja isi permite sa se supere, inseamna ca este limitat si ca are multe frustrari. Te rog mult sa nu te superi pe mine, dar iti doresc cu adevarat binele, ori de la distanta cam aceasta se vede, ce vad eu acum. Pentru curiozitatea ta insa poti sa incerci sa avansezi putin in legatura pe care o aveti acum, dar nu prea mult. Un om care se supara din orice, in primul rand nu iti poate fi un prieten adevarat. Despre cel care te acuza intotdeauna, nici macar nu mai incape discutie. Ce fel de sansa doresti de fapt sa ii dai? Sa intre mai mult in viata ta, in asa fel incat sa inceapa sa creada ca are vreun drept asupra ta si, implicit, sa te acuze mai tare? Ce sentimente pot veni, daca acum nu simti nicio atractie? Si nici pe viitor nu vei avea cum, odata ce nu are nici macar la inceput finete. Macar protocolul de l-ar urma. Acela de a intra in viata cuiva. Eu cred ca ar trebui sa iti vezi de viata, de tinerete si sa iesi din aceasta monotonie cat mai curand, caci este periculoasa si te poate afecta cu timpul chiar fizic. Sa nu uiti ceva: asuprirea omului de catre om nu are limite. Candva ii vei vedea cu ochi limpezi si limita si egoismul propriu. Frumusetea fizica nu este totul. Tu chiar nu iubesti acum pe nimeni? Daca da, m-as bucura foarte tare. Si, daca da, nu renunta la cel care te respecta cu adevarat pentru nimeni. Ai grija de tine. Nu meriti sa fii pusa la punct, nu meriti critici si nici dezgust. Meriti doar iubire adevarata, care are cu totul alte valente, si iti doresc din tot sufletul sa ai parte de ea.
Pai nu ai mai nimic de pierdut daca spui ca daca l-ai pierde iti este indiferent, dar daca spui ca e suparacios si tu chiar tii la el (ca la un prieten )si nu vrei sa il pierzi atunci gandeste-te de 2 ori
Daca crezi ca se poate sa te atrage ceva la el, poate ar trebui sa ii acorzi o sansa,dar daca crezi ca nu este nimic in care sa te atraga si sa crezi ca te poti indragosti,mai bine nu, deoarece poti sa'i ranesti sentimentele, si va fi rau.Cel mai bine ar fi sa te gandesti bine
bafta! :*
Bună. :]
Eu zic că ar fi ochei să încerci; n-ai ce să pierzi. iar dacă spui că "se ţine după tine" din februarie, înseamnă că ţine la tine şi nu e doar o chestie de moment.
Plus că, aşa îţi poţi da seama mai bine şi ce sentimente ai faţă de el.
Baftă!