| adyttu a întrebat:

De cate ori pe zi mancati impteuna cu toata familia? Va rugati inainte si dupa masa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai greu impreuna... dar cu familia sau singura, ma rog intotdeauna inainte de masa si multumesc lui Dumnezeu pentru masa. happy

13 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Odata pe zi, mancam impreuna.de rugat nu ne rugam, deoarece cred ca multumirile in general ar trebui sa le primeasca bucatarul, ca el a stat saracul doua ore sa gateasca. happy

| xibalba a răspuns:

Desi avem programe diferite, se intampla des sa manacam impreuna. De rugat, nu ne rugam.

| M.madallina a răspuns:

Doar in weekend(daca nu suntem in mall)

| DrViorel a răspuns:

Cam rar datorita lucrului prea mult la birou, dar da ma rog chiar si cand sunt singur si iau masa in oras sau la birou, acasa, etc. Daca ai incredere in Dumnezeu, automat ai si un model in viata dupa care sa traiesti. O zi buna iti doresc!

| jenny a răspuns:

Cel putin o data pe zi. ne rugam dar nu tot timpul... Tu te rogi?

| albastrel a răspuns:

Cu toata, abolut toata. doar duminica! big grin

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Impreuna cu familia? Din pacate nu prea mancam impreuna.
Toti suntem cu programele noastre incarcate, mancam pe fuga.
Duminica mai mancam cateodata impreuna, dar rar.
Nu, nu ne prea rugam.

Dar tu?

O zi placuta!

| cretzufinish a răspuns:

De obicei nu prea mancam impreuna pentru ca avem programe diferite si ne intalnim doar seara pe fuga. Mese impreuna poate prin week-end-uri. Nu ne rugam dar cel putin eu obisnuiesc sa zic: "Sarumana pentru masa" si fac semnul crucii la sfarsit. happy

| Brotacelu a răspuns:

Vorbesti de lucruri sfinte... laughing)

| princess a răspuns:

Pai mananc cu ai mei la pranz si seara...cateodata doar seara, cand mananc nu ma rog, dar in fiecare seara cand merg la somn imi spun rugaciunea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De doua ori pe zi. Si ma rog sa-mi pice bine... Digestia, vreau sa zic. Alte rugaciuni nu spun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O singura data dupa aia membrii ceilanti mai stau la masa dar mie nu-mi mai da nimic de mincare.In cazul asta iau si eu cite un fruct si-l maninc ba cind stau la tv, ba la calculator...prin casa asa aiurea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananc doar o data pe zi impreuna cu baietii mei, ma rog de ei sa manance tot, si inainte de masa si in timpul mesei, dupa masa iar ma rog...de ei, sa stranga farfuriile.eu mai am si alta familie (23 de persoane)cu care stau 8 ore pe zi, cu astia mananc 5 zile pe saptamana de doua pri pe zi, ma rog de ei sa faca mancaruri mai dietetice, ca daca nu, am sa ajung cat china.

Întrebări similare