Daca nu stii sigur, atunci merita sa incerci. Si chiar daca primeste atentie de la alt baiat, tu ai spus ca ai observat ca ii place de tine, iar acest detaliu este foarte important.
Nu conteaza cine a facut primul pas, ci conteaza ce poti tu sa faci.
Prietene,incercarea moarte nu are. Facebook-ul este doar o modalitate un pic cam lasa.Modalitatea reala ar fi aceea de a lasa pc-ul si facebook-ul deoparte si sa o inviti la o plimbare.Cine nu risca, nu are.
Păi, primul pas ar fi să te dai jos de pe facebook e o metodă lașă și vezi și tu că mai lasă de dorit. Eu zic să încerci cumva să o abrodezi în realitate, prin prieteni, află unde stă mai des, ce face etc și pe urmă să deschizi o conversație cu ea tot face-to-face. Nici nu e de mirare că nu aveți ce vorbi dacă nu o cunoști deloc. Chiar dacă își lasă commuri cu celălalt, eu cred că mai ai șanse pentru că aia pare mai degrabă relație de fațadă. Mă rog, dacă chiar vrei să fii cu ea și să creezi impresie puternică, mult succes și răbdare!
Chiar daca are iubit poti sa ii fii alături si sa fiti prieteni buni si daca se despart tu ii poti fii alaturi