| Oliiitepupa a întrebat:

De cateva saptamani sunt cea mai buna prietena cu o fata.Am stat in cartier la ea si in acest timp am cunoscut un baiat pe care toate fetele il plac(si prietena mea). Tipul ma place si mi-a cerut prietenia, iar prietena mea s-a suparat.Eu acum am de ales intre mine si sentimentele mele, prietena mea si baiatul pe care il plac mult.Va rog ajutati-ma.Raspuns urgent!

Răspuns Câştigător
| tl34 a răspuns:

Fa ceiti spune inima. Ascultati inima si incearca sa vezi daca un baiat dragut e mai importnant decat o prietena care va sta langa tine si te va ajuata.Nu uita ascultati inima Daca ea ar fi o buna prietena te-ar lasa cu el dar si ti ar trebui sa faci asa

7 răspunsuri:
| Poison0fL0v3 a răspuns:

Eu asa alege pe cel care tine mai mult la mine... ai grija sa nu fii parasita!

| brokenkid a răspuns:

Simplu si la subiect: sa acceptiwinking ca daca nu o sa stai tu cu el, va sta cealalta fara sa ii pese, sincer din pacate in ziua de azi la nimeni nu ii mai pasa de absolut nimenioh go on pe mine chestia asta ma schimbat

| Alexandra_6947 a răspuns:

Alegeti pritena pentru ca o relatie se poate termina forte repede dar prietenia ramane

| alexxandra a răspuns:

Eu te as sfatui sa nu pierzi o prietenie pentru un baiat el poate te place un timp dar dupa iti poate cere sa va despartiti si dupa regretele nu o sa ma aiba rost.Asta e parerea mea acum si u crezi. sper ca am fost de ajutoe fundita?

| IrOnHiDe a răspuns:

Ascultati inima...sau daca e cea mai buna pr a ta si ai incredere in ea eu zic sa stai pe tusa...baieti vor mai exista, da prieteni buni rar.

| dumy_1885 a răspuns:

Alegema pe minelaughing

| Speranta_9130 a răspuns:

Alege ce crezi tu ca e mai bine