| Sara2 a întrebat:

De cateva zile eu cu prietenul meu nu ne mai intelegem, relatia se scurge treptat, iar din cauza asta nu ma mai inteleg cu mama, ea il place f mult pe acest baiat, el tot cauta motive sa ne despartim, mama se poarta cu mine de parca as fi eu nora si el fisu, mi-a spus ca daca ma despart de el, sa imi fac bagajele si sa parasesc casa ei, simt ca nu mai rezist, nu mai pot trage de relatie, o sa raman pe strazi, si e foarte multa tensiune in casa, tot timpu are chef sa se certe cu mine, cauta motive intentionat, ce ma sfatuiti sa fac?
eu locuiesc doar cu parintii, el sta separat cu ai lui, suntem impreuna de 1 an jumate

14 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Decizia sta numai in mainile voastre si trebuie sa iti rogi parintii sa fiti lasati sa va rezolvati singuri problemele!

| pwp a răspuns:

Spune-i mamei tale ca daca-l place asa mult sa=l adopte peel si tu sa pleci din casa lor.Sigur se va speria happy Mama ta te iubeste si poate a vorbit la nervi :*

| sabin89 a răspuns:

Mai intai spui ca el "tot cauta motiv sa va despartiti". Apoi zici ca mama ta iti cere sa nu te desparti de el. Pai cum? Mama ta nu e pe faza? Nu stie ca el este acela care cauta sa se desparta?

| george001 a răspuns:

Mi se par chiar amuzante sfaturile de genul "discuta rational cu mama ta irationala" - e interesant sistemul asta in care fiecare poate avea o opinie. Discutiile rationale sunt printre cele mai ineficiente metode de persuasiune, dar e usor sa crezi ca ai un sfat bun indemnand spre ele.

Palomma, in cazul tau cel mai bine si mai simplu ar fi sa ii dai iubitului papucii si gata. O sa se supere mamica dupa care o sa-i treaca. Nu o sa te dea afara din casa - doar braveaza. Problema ta e foarte simpla, dar o vezi complicata pentru ca esti in centrul ei (asa e perspectiva de acolo).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica combinati nu? sau cum sa inteleg? care e problema? nu are nimeni nici o treaba cu tine si cu el. e relatia voastra. dar aceti o relatie? sau nu? mai merge sau nu? asta e problema. e plina lumea de oameni. unii sunt nebuni, altii buni. e mare gradina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca el nu mai vrea nimic da-i pace oh go on.
Ce rost are sa fiti impreuna daca va certati?
Dai papucii si asta e happy.

| Dana211 a răspuns:

Explica-i frumos mamei tale ca tu nu poti sta langa cineva care te face nefercita pentru ea, ca e decizia ta si ca poate a uitat dar tu esti coplilul ei si nu el. Plus de asta ii poti spune ca nu tu esti de vina ca el nu mai vrea sa fie cu tine si tu nu mai poti sta sa vezi cum cauta nod in papura zi de zi ca sa va despartiti.
Afara din casa nu te va da pentru ca esti fata ei si vei ramane toata viata indiferent de ceea ce faci

| rousz a răspuns:

Hey! Cred ca ar trebui sa stai de vorba cu mama ta sa purtati o discutie mama-fiica. Incearca sa o faci sa te inteleaga si sa nu mai puna atata presiune, daca acest baiat nu mai vrea nimic nu are rost sa mai tragi de relatie, caci greu iti va fi tie. Incearca sa ii vorbesti mamei tale de problemele tale si de faptul ca aici este de vina el, nu tu. Pana la urma urmei esti fata ei, nu are cum sa fie chiar atat de nepasatoare si mai ales din cauza unui necunoscut. daca vrea sa-l i-a dansa de sotwinking gandeste-te la fericirea tawinking

| dana90 a răspuns:

Tu te chinui cu el nu mama ta asa ca vb cu el de fata cu mama ta intreaba-l daca mai vrea sau nu sa fie cu tine daca tu nu vrei sa fi cu el dai papucii daca-l iubesti nu renunta dar nu uita mama ta nu are drept sa se bage cand o sa ai copii cum o sa faca o sa te critice cand faci ceva gresit nu este bine asa sa nu se bage daca i place asa mult sal ia ea

| RăspundLiniștit a răspuns:

Fa cum zice mama, e cel mai bine ca ea te iubeste neconditionat si te sustine in tot ce faci punandu-te pe tine pe primul plan, ea stie ce e bine pentru tine. Asa ca, fa-ti bagajele si muta-te in alt oras.

| ClauditzaXx a răspuns:

Buna. incearca sa-i spui mamei tale, chiar daca nu vrea sa te asaculte ridica putin tonu la ea si incearca s-o faci sa te asculte ca tu il iubesti extrem de mult pe acel baiat, dar el nu mai vrea sa fie cu tine, daca tot nu te intelege incearca s-o pui putin pe ganduri. Ii spui,, ok mama, imi fac bagajele si plec si te las cu el( baiatu respectiv) ''. asa spun mamele dar nu le lasa sufletu ca sa isi lase copilu, chiar daca no sa te opreasca, iti faci bagaju si mergi la o ruda de a ta, chiar daca este in alt ora sau ceva iei si tu niste bani si mergi la o ruda. Iti ei si telefonul cu tine, si s-ar putea ca mama ta sa te sune, chiar daca o sa-ti fie greu o sa ii inchizi telefonul, dupa ce suna de 5-10 ori ii raspunzi si ii spui,, ce mai vrei'' si sa zicem ca ea o sa vrea ca sa te intorci tu o sa trebuiasaca sa-i spui,, cei mama? tu mai spus sa-mi fac bagajele si sa plec, acum ce vrei sa vin inapoi?''
si ea o sa te roage si etc sa te intorci,
Nu te lua dupa mine, mai asteapta sa vezi ce raspunsuri mai primesti si apoi iei o decizie :*
Succes:*

| FoCs a răspuns:

Mama ta in mod normal ar trebui sa te sprijine, nu sa fie impotriva ta. ia-o frumos si spune-i cum te simti. ar trebui sa te inteleaga. te poti sfatui si cu tatal tau daca doresti, poate te ajuta mai mult ca noi restul. Iar mama ta ar trebui sa stie ca chiar daca ar fi ca voi doi sa va despartiti tot puteti ramane prieteni poate chiar foarte buni si daca ii place asa de mult de el poate sa mai vina in vizita ca amic. Sper ca te-am ajutat happy

| Birjaru_Ana_1990 a răspuns:

Pai ar trebui sa iti ceri iertare
cred ca v-ati certat si cum mama ta sa te laase pe strazi ii spui mamei tale ca o sa-i ceri iertare baiatului

| AlexandraM a răspuns:

Wow.parerea mea suna cam asa: gandeste-te ca mama ta nu iti vrea raul.probabil ca ea nu cunoaste motivele tale asa aca ar trebui sa vorbesti cu ea, iar in legatura cu el, aveti mult timp impreuna si nu ar fi bine sa va despartiti... daca nu va mai intelegeti luati o pauza, nu prea lunga si apoi vedeti cum stau lucrurile...parerea mea