Am si eu o astfel de persoana in viata mea, ce sa vezi este divortata si vrea sa fie cu mine acum, pentru ca a fost ceva intre noi cu mult timp in urma
insa eu am o relatie si nu ii dau nicio speranta si nici pe viitor nu ii voi da, pentru ca asa mi se pare corect... daca te desparti de cineva de ce o lungesti apoi spre infinit?
aplica ceea ce am facut eu fata de aceasta femeie! vezi-ti de drumul tau si nu il mai cauta nici nu ii mai da posibilitatea sa te caute acelui baiat!
Fiindca nu a fost niciodata interesat de tine, iar acum gasit o alta fata, de care este interesat si nu mai are chef sa mai piada timp cu tine, deloc.
Barbatii au alt mod de gândire in comparatie cu cel al femeilor.
Genetic sunt conceputi sa fie imprastiati in toate partile.
Probabil are o treaba mai importanta.Nu erai singura la coada.
A dat sfoara in tara si o duduie mai nu stiu cum l a primit cu bratele deschise.
In lipsa de altceva, erai si tu buna. Sau s-a impacat cu oficiala.
Imi pare rau dar pare doar pierdere de timp. Da i pace si lasa l in treburile lui definitiv.
Un narcisist.
O sa ti gasesti pe cineva care sa te respecte si sa te aprecieze asa cum meriti.
Toate cele bune.
Te-a anuntat ca sa vada cat de disponibila esti pentru el.
Iti dai si tu seama ca stie mai multe fete. Probabil face o ierarhie in functie de cat de interesate sunt respectivele. Le iubeste pe toate prin rotatie