| denisa_6919 a întrebat:

De ce a murit cateaua mea? sad
era vesela. dar de ieri dimineata sa intins jos la tarcu ei.si nu sa mai ridicat. a inchis ochii credeam ca e moarta! dar vedeam ca respira.in dimineata asta avea ochii deschisi si respira... a venit veterinaru i-a facut 2 injectii si a spus ca este de la mancare. o iubeam foarte mult.si avea limba scoasa.sad avea vreo 12, 13 ani dupa socoteala mamei crying sad era lup...azi pe la 4 avea ochii intre-deschisi si nu mai respira.sad si avea sange cu ceva maro la gura! nu cred ca a fost otravita.si nici nu cred ca e de la mancare.manca.nu facea mofturi saracacrying sad si cand a murit sia tras limba putin! sad

Răspuns Câştigător
| evafanaruto a răspuns:

Mergea mai greu pe picioarele din spatesad sa stii cainii lupi traiesc vreo 15 ani max. dar e clar ca a mai avut ceva. imi pare rau stiu cum te simti. rip.

12 răspunsuri:
| denisa_6919 explică:

Si nu cred ca de la mancare sa doborat dintr-o data! sad si ieri dimineata a urlat...si ia crescut ceva la burtica! sad si ii batea. dar dupa ce a murit paarca i sa mai desumflat sad! eu cred ca ieri murea! dar nu a putut sa isi dea sufletu`...ma durut foarte taare.si inca ma doare! crying nu a trecut decat cateva ore de cand a muritsad!

| Rio4cwalk a răspuns:

Asa cum a spus medicul s-ar putea sa fie de la mancare, dar stiu ca in mod normal ai spune ca,, ee nu poate muri de la mancare,,, dar daca ai spus ca avea in jur de 12, 13 ani. La aceasta varsta un catel e vulnerabil la aproape orice... sper ca ti-am fost de ajutor

| zxzx a răspuns:

Poate a otravit-o vreun trecator/vecin sau a mancat ceva de prin curte daca i-ai dat drumul inainte(otrava de soareci, un soarec mort otravit) sau i-ai dat mancare foarte multa, foarte grasa...sau de batranete.

| AnnaMariaaa a răspuns:

Era destul de batrana, dar cred ca era bolnava, ca asa din senin nu putea sa moara, imi pare foarte rausad si eu iubesc foarte mult cateii si eu am plans ca mi-a murit cateauacrying. imi pare foarte raustraight face

| Gicone a răspuns:

Imi pare rau! Cum o chema? Posibil sa fie de batranete! Desi si de la mancare probabil!

| Rio4cwalk a răspuns:

Da-le toate detaliile astea medicului si spune-i sa-ti spuna ceva mai concret

| katrin7727 a răspuns:

Condoliante si da era destul de batrana din nou condoliante

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Faci trolling? Să-i fie ţărâna uşoară!

pa, pa.

| denisa_6919 explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri.Betty o chema.
o stiam de mica.sad

| denisa_6919 explică:

Oricum. avem un veterinar LASA-MA SA TE LAS! e un baatranel care nici nu prea le are cu animalele sad nu stiu.nu vreau sa ii iau pacatele dar.asa cred! sad fetita mea...am cumparat o rama si o sa pun o poza cu ea, cu papagalu si cu inca un caine mort.pitbull.doar papagalu mai traieste.are 1 an si il am de 8 luni happy el e baiat! si vreau sa zic.la cateaua mea ia crescut la burta ceva! cat jumatatea mea de palma am palma potrivita! sigh si cand a murit i sa mai desumflat putin, oricum.ramanem cu toti cu amintirea! sigh cu toti murim! sigh

| denisa_6919 explică:

Sincer.va mai intreb ceva! tot pe voi. cei care me`ati raspuns.probabil o sa radeti. ce credeti.sa fac revelionu`. sau sa ma gandesc la fetita mea?sad oarre o sa mai fie corpu ei? sau o sa putrezeasca pana la sf.lu decembrie. a murit vineri! 12 noiembrie 2010! si ea unde e acolo oare ma vede?

| Alecsandra9 a răspuns:

Eu cred ca a murit de batranete
alt ceva nu cred ca avea