| Laurretta a întrebat:

De ce albanezi sunt așa de insistenți? rolling eyes ieri m-a sunat din geșeală un albanez și de atunci mă sună din 2 în 2 minunte. cum să scap de el să nu mă mai sune?

Răspuns Câştigător
| Rill a răspuns:

Hei:d ai o lista neagra a telefonului, foloseste-owinking

12 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Daca-i place de tine.Lasa-l sa te sune, sunt banii lui.

| Flav a răspuns:

Intreaba-le pe franceze.

| Leocerba a răspuns:

Cum de esti atat de nostim/a? stii tu sigur ca albanezu` e atat de...albanez? si are bani sa te sune din 2 in 2 minute, in continuu? hmm
Daca vrei sa te lase, da-i numarul meu de mobil ca-l rezolv io.Nu stii ce talent am sa pun capat.

| Leocerba a răspuns:

Șmiț,abia aici m-ai convins sa-ti dau zece. Ceea ce voi si face.Dar eu tot nu pricep ce importanta are nationalitatea aluia de suna?
Avem un albanez in Italia care suna cam des un posibil roman/romanca,tot din Italia,concluzia fiind ca albanezii sunt insistenti(toti)? auci, mama, ce caut eu aici?!

| NickiMinaj a răspuns:

Chiar, cum ti-ai dat seama ca e albanez? laughing ti-a aparut pe ecran 'albanez(?) calling'?!

| NickiMinaj a răspuns:

Roman, duuh! laughing

| Robert a răspuns:

Tiind cont de ce este la ei http://www.adevarul.ro/......57030.html

poate ar fi vrut sa-ti spuna ceva urgent tiind cont ca esti din alta tara.

| KoreaJapan a răspuns:

Pune-l in lista de respingeri!

| Laurretta explică:

@Rinocebra nu ma suna din albania dar din Italia si are minunte gratis ca si eu sunt in Italia.

| kareina a răspuns:

Nu.i mai raspunde un timp! Sfideaza.l! Doar daca.ti place...accepta! Bafta!

| eurynomus a răspuns:

Spune-i bancuri cu albenezi si nu o sa te mai sune, cel mult o sa te injure un pic

| lucybzz a răspuns:

.ro/conversatii/cum-pot-bloca-un-numar-de-telefon-adica-persoana-cu-acel-numar-sa-nu-ma-poata-suna-am-auzit-ca-este-posibil-eu-sunt-in/ intra aici si poate te ajuta unul din raspunsuriwinking