| victoriapapi a întrebat:

De ce am atatia dusmani? doar 2, 3 prieteni?

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Scuze de exprimarea data anterior! Vroiam sa spun ca un prieten adevarat compenseaza toti dusmanii pe care ii ai!

12 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Oricine are si prieteni, si dusmani.Nu trebuie sa te schimbi in favoarea altiilor, sa fii ca ei. Tu esti unica si de aceea fii cum crezi tu! Eu am un obicei: nu-mi numar dusmanii, ci doar prietenii! Si un prieten daca ai, dar este adevarat, face cat toti dusmanii la un loc!

| Razvan a răspuns:

Exceptând evidenta latură manelistică a întrebării, discutam deunăzi cu o colegă despre această problemă şi am ajuns la concluzia că duşmanii sunt mai mult în capul nostru decât în realitate, fapt dovedit şi ştiinţific de altfel

| Leon a răspuns:

Poate comportamentul, gesturile sau felul tau de a fi e mai particular. Poate valorile tale sunt mai 'sensibile', daca as sti ce fel de pers esti as putea sa iti spun mai multe. Pt intrebarea ta in momentul asta e tot ce pot sa iti spunhappy

Răspuns utilizator avertizat
| push2gl a răspuns:

Daca ai valoare ai si dusmani ca daca ai fi prost nu te-ar baga nimeni in seama

| dodonika a răspuns:

Prietenii se gasesc mai greu dusmanii sunt la tot pasul...si mie mi se intampla acelasi lucru acum sunt in spania dar acum 3 ani cand eream la scoala in Romania aveam 40 de prieteni si cand am plecat din tara doar cativa siau mai adus aminte de mine restul nici nu ma mai recunosc sad imi dai si mie fundita te rog mult

| Baton a răspuns:

Pai tu trebuie sa stii de ce ai dusmani.
oricum sa ai dusmani trebuie sa ai ceva in plus fata de ei.sa le dai motive pentru care sa te dusmaneasca.
nu te dusmaneste nimeni aiurea.
dar daca nu ai nimic in plus fata de ei atunci probabil ca asa ii percepi tu. ca dusmani.
dar poti afla motivele dusmaniei lortongue

| victoriapapi explică:

Mda, sunt fercita pentru acei prieteni care ii am, restul intr-adevar nu conteaza happy merci de ajutor

| victoriapapi explică:

Anonima21 normal ca ma tem sa imi fac dusmani, ca ei imi vor doar raul, si se bucura de necazul meu, si imi fac si mult rau.

| EVA_7591 a răspuns:

''Nu va avea niciodata prieteni adevarati cel care se teme sa-si faca dusmani''winking

| nicole_8664 a răspuns:

Chiar crezi ca is dusmani? e si normal ca sa ai 2, 3 prieteni, adica e foarte bine,, era chiar si un intelept care spune ca cel mai fericit om este acel care la moartea lui va avea cel mult 5 prieteni, daca totusi ii ai acesti prieteni poti sa socoti ca esti fericita, si nu trebuie sa atragi atentia la dusmani

| deea_8399 a răspuns:

Daca incerci sa te apropi de oameni sa fi mai intelegatoare o sa ai mai multi iti garantez asta...

Întrebări similare