Ti-a dat de banuit vreo data ca s-ar putea duce cu alta de esti asa geloasa? Incearca sa intelegi ca nu faci nimic cu gelozia, fie ca esti geloasa sau nu daca el vrea tot se duce cu alta si nu rezolvi nimic, decat sa pierzi clipele de fericire. Incearca sa ai mai multa incredere in tine, si nu ii interzice sa mai vorbeasca cu x si y ca mai rau face si va cauta pe altcineva care sa il inteleaga, daca vorbeste cu o tipa pe mess asta nu inseamna ca neaparat vrea sa te insele cu ea, cum si tu ai prieteni de sex opus e normal ca si el sa aiba.
O sa-l pierzi daca mai continui cu gelozia asta.o relatie se bazeaza pe iubire si incredere
Iubirea asta, ce frumoasa e, chestia este ca daca vei fi in halul asta de geloasa el pana la urma se va satura deci chiar daca este greu si chiar daca nu poti rezista trebuie sa faci in asa fel sa ii oferi toata increderea ta, findca in tr-o relatie cel mai important lucru este INCREDEREA daca va vedea ca nu eu vei oferi, vei avea de plans ceva vreme.
Il iubesti si tii la el foarte foarte mult. trebuie sa incerci sa ai mai multa incredere in el chiar daca va fi greu la inceput.
Nu prea stiu cum sa fac asta.de fiecare data cand nu ma suna ma gandesc daca nu cumva vorbeste cu alta...nu stiu ce m-a apucat, inainte nu aveam nicio treaba cu acest sentiment numit "gelozie".si nu stiu cum sa fac sa scap de ea. mersi pentru raspuns.
Si eu am aceeasi problema...nu e ceva ce poti sa rezolvi de pe o zi pe alta, il iubesti dar e nesiguranta ca l-ai putea pierde...trebuie sa faca el ceva ca sa iti demonstreze ca te iubeste si ca nu va renunta la tine pentru alta. in orice caz daca vei incerca pur si simplu sa ai incredere in el va fi destul de greu, mai ales sa stii ca s-a dus sa se vada cu o prietena, crede-ma ca innebunesti, iti faci in minte diverse scenarii, eu zic ca cel mai bine ar fi sa incerci sa vorbesti cu el si sa ii explici si sa rezolva-ti impreuna, comunicarea e de-a dreptul necesara.