| Nita a întrebat:

De ce anumite fete cred ca nu iti pasa de ele daca nu arati gelozia chiar daca le spui sincer ca le iubesti?

Răspuns Câştigător
| cosima11 a răspuns:

Pentru ca noua fetelor ne place sa vedem ca va strofocati pentru noi, ca sunteti atenti, ca sunteti gelosi atunci cand cineva din exterior intervine. gelozia e un lucru care ii arata unei fete cu adevarat ca tu o iubesti sincer si esti dispus sa faci orice pentru ea. dar sa nu fie gelozie dinaia obsesiva, ca atunci lucruruile se inrautatesc tongue

11 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Fetele vor in general un iubit mai temperamental pentru ca fiind la inceput 'citesc' mai greu in sufletul partenerului. De aceea un prieten mai temperat le da senzatie de indiferenta.

| moonY a răspuns:

1.gelozia nu este o dovada de iubire
2. certitudine ca esti iubit nu ti'o da o sacosa de vorbe frumoase. mie poti sa'mi spui si in direct, la "din dragoste", ca ma iubesti, daca nu imi arati, degeaba te'ai dus la mircea radu.
simti iubirea celuilalt cand ti'o transmite prin gesturi, privire, comportament.cand iti ofera siguranta, echilibru, liniste, incredere.
si cum nu suntem intr-un film de dragoste, chiar si comportamentul asta demn de "romeo si julieta" poate fi inselator.
traieste si tu clipa ca si cand s'ar apropia anul' 2012 si nu'ti mai pune intrebari.
arata'i c'o iubesti, nu'i mai spune asta printr'un sms, in loc de 'noapte buna'

| SufletDeCopil a răspuns:

Pai poate ca vror mult mai mult. Nu numai sa le spui TE IUBESC si atatwinking. Pe langa asta, vror si doveziwinking
Si cum e vorba aia : Daca iti va spune cineva TE IUBESC tu sa-i spui ca minte, caci iubire nu se spunewinking ci se simnte love struck! Bafta!

| Amrita a răspuns:

Nu e chiar asa. Vreau sa spun ca baietii sunt cateodata cam greu de descifrat. Nu prea arata ce vor si de accea iubirea purtata unei fete poate fi confundata doar cu o simpla pritenie.
E adevarat ca gelozia chiar nu este o dovada, mai ales atunci cand e exesiva, iar despre "te iubesc".blushing ei bine, crde-ma ca unele fete chiar simt cand "te iubesc"-ul vine din inima si nu simt nevoia sa-i spui de fiecare data. Cuvintele astea nu trebuie rostite des, si nici in situatii oarecare.Trebuie doar sa stii sa gasesti momentul.winking

| undercovergirl a răspuns:

Poate ca sunt obisnuite cu prieteni/iubiti posesivi si gelosi ...cine stie happy

Răspuns utilizator avertizat
| ivona a răspuns:

Pentru ca nu stiu cu adevarat ce inseamna sa ai un partener gelos.Pentru ca nu stiu ce inseamna sa fii suspectata ca esti cu altcineva doar pentru ca ai intarziat 10 minute de la serviciu, sau daca vorbesti cu o prietena la telefon, inseamna ca vorbesti despre " presupusul" iubit. Daca ar fi intalnit o astfel de persoana, stai linistit ca nu le-ar mai trebui scene de geloziehappy Gelozia este un sentiment al naibii de periculos. Bineinteles ca toti suntem un pic gelosi, dar totul este sa nu exageram. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Motive:
1. ori au suferit in trecut si acum nu mai au asa multa incredere
2.li se pare lor ca spui totul doar ca sa fie spus
3.relatia nu este de lunga durata si atunci nu pot crede
4.nu au incredere in partener
. etchappyasta depinde si de "poveste"happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubirea nu trebuie doar rostita, ci si doveditawinking

| zanabuna90 a răspuns:

Ele cred ca daca nu esti gelos nu o interesezi.de asta cred acest lucru.eu cred ca atunci cand iubesti, esti cat de cat gelos...

| Criss' a răspuns:

Eu nu as vrea sa fie prietenu meu gelos ca sa cred ca ii pasa de mine, eu cred ca nu trebuie sa le arati gelozia si nu trebuie sa le spui te iubesc, trebuie sa arati ca iubesti ca, cuvintele asa cum se scriu asa se si uita...

e un saf. [ spune cuiva te iubesc, dupa ce i-ai arat lucru asta]

Întrebări similare