| Sofer a întrebat:

De ce anumite fete nu își asuma anumite greșeli ce le comit în relații și arunca vina pe partenerul de viata? Și dacă le cerți se supăra și plâng și ca vina e tot a noastră a bărbaților și când ii pun întrebarea. "dar tu nu statusi puțin sa te gândești dacă tu ca femeie gresisi cu ceva?" și după răspunsul sec "hai gata" și evita sa răspundă.

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se fac victime, asa joaca rolul.

| sabin89 a răspuns:

Te referi la "anumite fete", adică la fete dintr-o anumită categorie? Sau doar la... unele fete?

| AnemonaP a răspuns:

Pentru că multe persoane se simt mai bine sa își formeze ideea că problema nu este la ele, ci la celălalt. Este mai usor sa găsești țap ispășitor pentru problemele din viața ta, in loc sa îți asumi vina, din păcate.

| Drimmero a răspuns:

Nu le duce capul, la fel si barbatii care nu-si asuma sunt la fel de lasi, din moment ce ai gresit, iti asumi si iti ceri scuze, comunici si bla bla, nu dai vina pe altii pentru greselile tale.

| Celcestietot a răspuns:

Din orgoliu, chiar mi-a fost spusa cauza.

| Sofer explică (pentru Celcestietot):

Aiurea cu persoanele astea.

| Celcestietot a răspuns (pentru Sofer):

Da, asa e. Este scarbos sa stii ca ti-ai pierdut timpul cu o astfel de persoana, ca sa nu mai vorbesc ca aveai ocazia sa gasesti una mai buna.

| Dismally a răspuns:

Stai linistit ca la fel fac si barbatii, nu este nici o diferenta big grin

| Lioana a răspuns:

Toti oamenii gresesc. Unii isi recunosc vina, alții nu. Important e sa recunosti tu cand gresesti.

| Lukasssz a răspuns:

Cum a zis si OCP, ele joaca doar un rol.

| Nirvanaaa a răspuns:

Ca nu vor sa își asume. Sunt puerile dacă nu discuta problema și zic doar "hai gata" laughing. Comportament de grădinița.

| dinaprilie a răspuns:

laughing cu cat iti dai seama de mai devreme cu atat mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce iesi cu ea?

| Sofer explică (pentru anonim_4396):

Ii poveste lunga.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sofer):

Daca ai ales sa iesi cu ea inseamna ca accepti felul ei de a fi. In general, relatiile se fac pentru crearea unui cuplu sau a unei familii. Femeia face asta, cum considera ea. Este important ce crede barbatul, dar femeia este baza. Daca tu9 sideri ca ea "greseste" si nu este potrivita sa iasa cu tine inseamna ca tu consideri ca nu ar fi potrivita nici sa-si faca o familie cu tine. Esti cu ea doar pentru sex?

| Sofer explică (pentru anonim_4396):

Și sex și relație de serioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că ego și orgoliu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei e vina baiatului, care o face pe smecherasul cu atitudinea nepotrivita la persoana nepotrivita, cand are relatia. Fata isi permite reactia, sa fie afectata de cum i-a convenit relatia, Deci, da mereu e urat din partea fetei, ca se agita si exagereaza, el o rezolva cu privirea, se uita pe langa ea, este vinovat. Ea intelege imediat, ca el vrea alta, si el e cel care urla" iti bati joc de mine". Desigur ca-si bate joc, nu e fata din visele lui, ca el viseaza nu o priveste. (Nu stiu la ce se refera intrebarea ta, dar am intrat pe site cautand sa imi revin, si mi-a agravat starea, acu' vad conturi si am chef de poezii) Se intra pe TPU dupa judecata, dar mai bine o lasi deoparte, ca cine o vede, contribuie pentru castig. Vina e intotdeauna a distrasului, iar fetele gresesc ca se dedica, si inteleg foarte gresit din niste fleacuri.

| Cheo0S a răspuns:

Pentru ca majoritatea sunt imature cu cateva exceptii.

Răspuns utilizator avertizat
| freshDEportocale a răspuns:

Din același motive ca și baietii

| Thevanityoftheshadows a răspuns:

Asta denotă eventual și o imaturitate emoțională. Un om cu adevărat asumat și matur aș spune eu, ar fi cel puțin capabil să își recunoască greșelile pe care le face, dacă nu poate să își ceară și scuze. Din păcate există și multe stereotipuri legate de faptul că bărbații sunt puternici și că orice le-ai zice ei vor avea capacitatea să treacă mereu cu o ușurință prea mare peste. Sunt șanse ca acele femei să fi avut un orgoliu prea mare ori nevoia atât de atenție, cât și de validare masculină. Unele fete deși greșesc pot poza în sexul sensibil și sinceră să fiu nu este mereu rău intenționat. Poate în unele excepții, acele persoane să fi fost totodată și cu încrederea la pământ, fapt care ar fi putut determina "incapacitatea" lor de a recunoaște unde au greșit. Orice greșeală confirmată le-ar fi putut aduce și mai multă neîncredere și eventual frică și anxietate. Evident că nu este un mod corect de abordare din partea lor, dar ceea ce vreau să spun este că depinde de fiecare fată în parte și că unele pot trece doar printr-o perioadă de tranziție, iar altele să fie doar nesincere și neasumate. Asta este ceea ce consider eu ca fiind valid în mare.