Probabil fiindca a crezut ca nu este sincer sau meritat. Eu ma simt destul de stanjenita cand cineva imi face un compliment si le accept cu oarecare placere numai pe cele pe care le simt si le stiu foarte sincere si care vin de la oameni apropiati.
Unii se simt jenaţi... sau e cum s-a zis mai sus, o fi crezut că-i faci avansuri.
O fi crezut ca esti sarcastica...
P.s:In mod normal un psiholog nu trebuie sa fie apatic sau distant.
Nu-i destul să faci complimente drăguţe mai trebuie să ai şi la cine să le faci .
Pai draga crysa acum depinde ca carecterul fiecrei persoane, e adevarat ca tuturor ne place sa primim complimente, dar poate era suparat sau nu era sociabil
Poate a crezut ca vrei ceva de la el. Poate nu i-a placut moaca ta, atitudinea ta. Sau poate nu ii place sa primeasca complimente de la straini sau poate a avut o zi proasta.
In primul rand, fiind vorba de un psiholog, cred mai de graba ca incearca sa te tina la distanta, sa pastreze acea relatie rece elev-psiholog, iar in cazul altora poate au impresia ca-i iei peste picior, ori anumite complimente facute in anumite contexte, nu-si au rostul.
Poate ca ai tendinta sa faci prea multe complimente, sa lauzi prea mult omul de fata, iar uneori asta se poate intepreta ca flirt, la asta te-ai gandit?
anonim_4396 întreabă: